Haberler

Doogee Valencia Dg800 Cep Telefonu

Doogee Valencia Dg800 Cep Telefonu Özellikleri.


    Doogee Valencia DG800 Cep Telefonu Genel Özellikleri


    Yaratıcı tasarım


    Valencia DG800'ün Arka Dokunmatik özellikli beyaz kapağının dışında; birbirinden renkli, 3 boyutlu elmas desenli kapaklarını dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.


    Nedir bu "Arka Dokunmatik"?


    Fotoğraf çekmek, galeride dolaşmak, internette gezinmek, kitap okumak ya da gelen çağrıyı cevaplamak... Artık telefonunuzun arkasına hafifçe dokunarak bunları yapabilirsiniz.


    88° ultra-geniş açılı ön kamera


    Valencia DG800, 13 MP arka ve 8 MP ön kamera ile donatıldı. Ön kameranın 88° ultra-geniş açısı sayesinde çok daha iyi perspektifli selfie'ler (özçekimler) avucunuzun içinde. Selfie çekiminde Siz ve arkadaşlarınız rahatça kadraja sığabilirsiniz.


    Güzelliğe güzellik katmak için


    Valencia DG800 ile fotoğrafların güzelliğine güzellik katmak çok kolay. Güzellik Efekti ve daha fazlası parmaklarınızın ucunda.


    Geliştirilmiş el yazısı tanıma özelliği


    Dilediğiniz harf ya da simgeyi çizerek istediğiniz uygulamaya atayabilir; ihtiyacınız olduğunda size özel tanımı girerek ilgili uygulamaya hemen ulaşabilirsiniz.


    Android 4.4.2 KitKat ile en güncel Android deneyimi


    Android işletim sisteminin tüm gelişmiş özelliklerinden faydalanabilmeniz için Valencia DG800, Android 4.4.2 KitKat ile birlikte geliyor.


    4 Çekirdekli işlemci ile yüksek performans


    Yenilenmiş yüksek performanslı Cortex-A7 işlemci mimarisi ile uygulamalar daha akıcı, enerji tüketimi daha düşük. 28nm üretim teknolojisi ile üretilmiş bu yeni işlemci sayesinde performans ikiye katlanıyor. Internette daha hızlı gezinti, daha akıcı oyunlar ve pürüzsüz arayüz kullanımı...


    1GB RAM + 8GB ROM


    1 GB Ram ile arka planda çalışan uygulamalar için daha çok bellek, daha akıcı bir kullanım deneyimi. 8 GB hafıza sayesinde "Hafıza Doldu!" endişesi olmadan binlerce resim, yüzlerce MP3 ve uygulama için yeriniz var.


    OTG teknolojisi


    Cihazın USB girişine takılacak uygun aparat ile dilediğiniz aygıtlarla veri alış-verişi yapmanız çok daha kolay. USB Flash bellekler, dijital fotoğraf makinaları, kameralar, yazıcılar, klavyeler ve diğer donanımlar...


    OTA (over-the-air) ile otomatik güncelleme


    Wi-fi ile ya da hattınız ile 3G üzerinden internete bağlı olmanız yeterli. Kişisel bilgileriniz kaybolmadan, telefonunuz en yeni güncellemelere otomatik olarak kavuşacak.

    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Valencia Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı

    Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı

    Benzin yüklü tanker devrildi! Patlama riskine karşı yol trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi

    Benzin yüklü tanker devrildi! Patlama riskine karşı yol trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi

    Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

    Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

    title