Haberler

'Dizi Yerine Sinema Tercihim'

Bir Süredir Özcan Deniz'le Birlikte Olan Fahriye Evcen Konuk Olduğu Star Tv Ana Haber'e Dizilerde Oynamaktan Çok Sinemada Rol Almayı Daha Fazla Sevdiğini Söyledi. Sinemaya Aşkla Bağlı Olan Genç Oyuncu Rol Aldığı İkinci Filmi ' Aşk Tutulması'nı Anlattı...

BİR SÜREDİR ÖZCAN DENİZ'LE BİRLİKTE OLAN FAHRİYE EVCEN KONUK OLDUĞU STAR TV ANA HABER'E DİZİLERDE OYNAMAKTAN ÇOK SİNEMADA ROL ALMAYI DAHA FAZLA SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ. SİNEMAYA AŞKLA BAĞLI OLAN GENÇ OYUNCU ROL ALDIĞI İKİNCİ FİLMİ ' AŞK TUTULMASI'NI ANLATTI...

Genç oyuncu Fahriye Evcen, 2. sinema filmi 'Aşk Tutulması'nı anlattı.

Bir oyuncunun farklı karakterlerde yer almasının yelpazesini ortaya çıkarmada önemli olduğunu söyleyen Fahriye Evcen, romantik-komedi türündeki filmde oynamaktan keyif aldığını belirtti.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, 22 yaşındaki genç oyuncu, Yaprak Dökümü'nü kabul ettiği dönemde, bu kadar uzun süren bir dizi olacağını tahmin etmediğini söyleyerek 'Biz bir sezonluk anlaştık ve öyle başladık. Sonra 2 sezon istendi ve bir baktık 3. sezon da isteniyor. Bu kadarını biz de beklemiyorduk ama kalitesinden hiç bir şey kaybetmedi ve önemli olan da o' dedi.

Almanya'da oyunculuğa başlasaydı, şansının biraz daha düşük olacağını vurgulayan Fahriye Evcen, dizi yerine sinema filmini tercih ettiğini de belirtti. Evcen, 'Her oyuncuda bence bunun heyecanı vardır. Çünkü sinemada herkes daha detaycı davranabiliyor. Daha çok tatmin ediyor ve daha çok mutlu ediyor. Televizyondansa sinemada iş yapmayı herkes tabii ki daha çok ister' diye konuştu.

'Çok kazanıyor musunuz?' sorusuna 'Kendimce evet' yanıtını veren genç oyuncu, uzun süre daha Türkiyede kalacağını ve yeni projelere de açık olduğunu vurguladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title