Haberler

Hacizli lüks aracı parçalayıp boş araziye bıraktılar

Güncelleme:

Diyarbakır'da üzerinde 13 "Haciz Yakalama Kararı" bulunan 400 bin TL'lik lüks otomobil, boş bir arazide sökülmüş halde bulundu. Olayla ilgili araç sahibi ve yanında bulunan 1 kişi gözaltına alınırken, araca ait sökülen tüm parçalar ise şüphelilerin evinde yapılan aramada bulundu.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı'nca; Sur İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Sarıkamış mahallesi Dürümlü küme evleri yol ayrımında lüks marka, beyaz renkli aracın tüm aksamlarının sökülmüş halde boş araziye bırakıldığı ihbarı alındığı belirtildi.

Hacizli lüks aracı parçalayıp boş araziye bıraktılar

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Aracın yapılan sorgulamasında, üzerinde 13 adet 'Haciz Yakalama Kararı' olduğu anlaşılmış, incelenen kamera kayıtlarında, bahse konu aracın çekici tarafından boş araziye bırakıldığının tespit edilmesi üzerine, çekici şoförü ile yapılan mülakatta, O.Ö. isimli şahsın kendisini arayarak 225 Türk lirası karşılığında aracı boş bir araziye bırakmak üzere anlaştıkları belirlenmiştir.

Hacizli lüks aracı parçalayıp boş araziye bıraktılar

ARACIN FİYATI 400 BİN TL

O.Ö. isimli şüpheli yakalanarak, piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan bahse konu aracı iş ortağından alacaklarına karşılık satış sözleşmesi olmaksızın aldığını, ancak sonradan aracın üzerinde 'Haciz Yakalama Kararı' olduğunu öğrenmesi üzerine kardeşi C.Ö. isimli şahıs ile birlikte aracın tüm aksamlarını sökerek, çekici ile boş araziye bıraktırdıklarını, aracın bulunmasını müteakip yapılacak icra satışında aracı düşük fiyata satın alacaklarını, söktükleri parçaları araca tekrar monte ederek, aracı kullanacaklarını beyan etmiştir. Olayla ilgili O.Ö. ve C.Ö. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmış, araca ait sökülen tüm parçalar O.Ö. isimli şüphelinin evinde yapılan aramada ele geçirilmiştir"

Hacizli lüks aracı parçalayıp boş araziye bıraktılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Diyarbakır Jandarma Sur Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

KARA:

Her halt beklenir bunlardan yam yam gibiler. .

19
5
yanıtYanıtla
FB’li:

Lan arabayi parcaliyonda parcalari niye evde tutuyon uyanik??????

22
0
yanıtYanıtla
ayyıldız:

ulan bari lastikle jantlarıda alsaydınız ya en az 15 binlirası vardı

13
1
yanıtYanıtla
)):

kafasız bende ilk onu dedim ))

yanıt3
yanıt0
AB:

jantlarda 5 10 ederdi unutmuslar heralde :)

11
0
yanıtYanıtla
teke tek:

git üc 500 tl bir dükkan kirala bütün parcaları sök icine paröa parca sat türkiyenin dort bir yanına dagıtırsın hemde aracın yarı pazarını cıkarırsın

10
0
yanıtYanıtla
realist:

ülkemizde bazı kafalar üçkağıtçılığa çok iyi çalışıyor. ama akıbet değişmiyor, bir yerde açık veriyorlar. allah ıslah etsin

5
0
yanıtYanıtla
qorjux:

Hacizli arabayı söküyorlar paçaları saklıyorlar. Araç bu halde tekrar satışa çıkıyor tabi çok az bir rakama ilk satın alma hakkı sahibinde. Tekrar ucuza aldığı arabanın parçalarını takıyorlar geri . Haciz kalktı. Hayırlı işler.

2
1
yanıtYanıtla
aga:

evine mallarina el konacak pislik akli sira araba gitti deyip sigortadan para alip parcalari satacak idi direk butun mallarina el koyun ve ømur boyu hic bir sigorta bunu almasin pislik adami

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Borcu ödeme gayreti yok aracı kaçırma çabası var

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title