Haberler

Dışişleri Bakanı Gül Londra'da

Dışişleri Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Resmi Temaslarda Bulunmak Üzere İngiltere'nin Başkenti Londra'ya Gitti. Gül'ü Havaalanında Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Akun Alptuna Karşıladı. Abdullah Gül, Bugün Öğle Saatlerinde İngiltere Dışişleri Bakanı Margaret Beckett İle Bir Araya Ge...

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere`nin başkenti Londra`ya gitti.

Gül`ü havaalanında Türkiye`nin Londra Büyükelçisi Akun Alptuna karşıladı. Abdullah Gül, bugün öğle saatlerinde İngiltere Dışişleri Bakanı Margaret Beckett ile bir araya gelecek. Bu görüşmenin ardından Gül; Avam Kamarası, Türk ve KKTC dostluk grubu üyesi milletvekilleriyle buluşacak.

Yarın Oxford Üniversitesi`nde düzenlenecek İslam Araştırmaları Enstitüsü Mütevelli Heyeti Toplantısı`na katılacak olan Gül, 20 Temmuz perşembe günü Türkiye`ye dönecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title