Haberler

Diego Costa'nın menajeri transferin fitilini yaktı: Beşiktaş'ta oynamayı istiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, ara transfer döneminde Atletico Madrid ile yolları ayıran Diego Costa'ya resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Yıldız golcünün menajeri de bu durumu doğrularken, "Diego, Beşiktaş'ta oynamayı istiyor ama önce bir kaç gün içinde yapacakları resmi teklifi görmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılar dünyaca ünlü golcü Diego Costa'ya kısa süre içinde resmi teklifi yapacak.

"BEŞİKTAŞ BENİMLE BİR SÜREDİR GÖRÜŞÜYOR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Santos, "Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Bir kaç saat önce bana önümüzdeki günlerde resmî teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakıyor. Çünkü iyi bir projieyle geldiler ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacaklar. Bunlar önemli faktörler'' dedi.

"RESMİ TEKLİFİ GÖRMEMİZ GEREKİYOR"

Yıldız golcünün paraya öncelik vermediğini ve Avrupa'da yarışmacı bir ekipte oynamak istediğini söyleyen Santos, ''Bugün Suudi Arabistan'da bir kulüp büyük bir para teklif etti. Ama Diego bu teklifi kabul etmedi. Amacı Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek. Beşiktaş'ta oynamayı istiyor. Ama önce bir kaç gün içinde yapacakları resmi teklif görmemiz gerekiyor"şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR"

Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'un de kendisini Costa için aradığını belirten Pedro Santos, "Ocak ayında Trabzonspor teklifte bulunmuştu. Geçen yaz Fenerbahçe ilgileniyordu. Bir süre önce Adana Demirspor onun için beni aradı. Diego'nun fikri net; Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımda oynamak istiyor" şeklinde konuştu. Öte yandan, Diego Costa'nın yıllık 4 milyon Euro maaş istediği bilgisine de ulaşıldı. Ayrıca tecrübeli oyuncu, bu miktarın yarısı kadar da imza parası talep ediyor. 32 yaşındaki oyuncu Atletico Madrid'de 7 milyon euro kazanıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Diego Costa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

Can Ateş:

yak gel bildiğin ne varsa deli oğlan

1
2
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Ya bu adamın kalitesinde istediği imza ve maaş çok normal arkadaşım ispanya şampiyonu takımda 7 alıyorsa türkiyede 10 olması lazım normal şartlarda 500 bin euro düşsünler hemen alınsın türkiyede leblebi gibi gol atar

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title