Haberler

"Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim" Dedi, Kazada Öldü

Güncelleme:

Karaman'da, düğüne gidenlerin bulunduğu otomobil, pancar yüklü römorka çarptı, anne ile kızı öldü. Kazada yaşamını yitiren kızın yola çıkmadan önce evde kalan babasına, "Baba yola çıkıyoruz. Ne olacağı belli olmaz. Gel birlikte selfie çekinelim" dedi.

Karaman'da, yakınlarının düğüne gidenlerin içerisinde bulunduğu otomobil, yolun kenarında park halinde olan pancar yüklü römorka çarptı, anne ile kızı öldü, sürücü ve teyzesi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren İrem Eski'nin yola çıkmadan önce evde kalan babasına, "Baba yola çıkıyoruz. Ne olacağı belli olmaz. Gel birlikte selfie çekinelim" dediği ve ailecek fotoğraf çektirdikleri öğrenildi.

OTOMOBİL RÖMORKA ÇARPTI

Kaza, saat 19.50 sıralarında merkeze bağlı Beydili köyü çıkışında meydana geldi. Akçaşehir Beldesi'nden Karaman kent merkezine yakınlarının düğününe giden Kadir Eski yönetimindeki 35 U 1233 plakalı otomobil, Beydili köyü çıkışında yolun kenarında park halindeki pancar yüklü römorka çarptı.

'Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim' Dedi, Kazada Öldü

4 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık görevlileri, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Kadir Eski (23), annesi Ümmügülsüm Eski (46), kardeşi İrem Eski (16) ve teyzesi Cemile Günarslan (48) yaralandı.

ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan İrem Eski, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde sıkışan yaralılar ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılıp, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan anne Ümmügülsüm Eski de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

'Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim' Dedi, Kazada Öldü

KAZANIN ARDINDAN AMBULANS ŞOFÖRÜ BABASINA HABER VERMİŞ

Sürücü Kadir Eski'nin kazanın ardından evde istirahatte olan ambulans şoförü babası Selçuk Eski'ye kaza yaptıklarını belirtip yardım istediği, baba Eski'nin de araçla kaza yerine gittiği öğrenildi. Baldızı Cemile Günarslan'ı taşıyan ambulansla birlikte hastaneye gelen Selçuk Eski'yi, ambulanstan indiği sırada yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

'Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim' Dedi, Kazada Öldü

GENÇ KIZIN İÇİNE DOĞMUŞ

Kazada yaşamını yitiren İrem Eski'nin yola çıkmadan önce evde kalan babası Selçuk Eski'ye, "Baba yola çıkıyoruz. Ne olacağı belli olmaz. Gel birlikte selfie çekilenim" dediği ve ailecek fotoğraf çektirdikleri öğrenildi. Yaralılarla hastaneye gelen baba Selçuk Eski, "Kızımın içine doğmuş, canım kızım" diyerek kızıyla yaşadıkları fotoğraf çekme olayını anlattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

'Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim' Dedi, Kazada Öldü

'Baba Yola Çıkıyoruz, Ne Olacağı Belli Olmaz Selfie Çekinelim' Dedi, Kazada Öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yalova İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Adınızı yazın:

Ya bu Haberde nevar anlamadım kıza yükleniyorsunuz kızın içine doğmuş ama kendisi anlamamış resmide evde çıkmadan önce çektiriyorlar kız yolaçıkarken hangimiz dua ederizyada uçağa binerken Türk aklı demezmiyiz aman bana birşey olmaz kızı şimdi niye suçluyorsunuz Allah Anneyede kızada Rahmet eylesin Babayada başı sağolsun derim kolaydeğil

14
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Yol dualarını okumak çogumuzun aklına bile gelmiyor.

12
3
yanıtYanıtla
.......:

la dürbünlü gene geldin az önce karı kıza bakıyordun magazin filan sonra din ahlak sahtekar sende yürü git dingil herif.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin, Hayatını kaybedenler ve geçmişlerimiz için birer fatiha okuyalım inşallah.

13
1
yanıtYanıtla
Bu Römorklar Başa bela:

Neden bu kasalar denetlenemiyor?. Adam arkasına 4 römork takmış. 4. Römork zikzak yapıyor yolda haberi yok. Zaten ışıklandırma fren plaka hak getire. Bakın arkadaşlar arabalar eski araba değil, yollar da eski yyol değil. Şuan en az sürat 120 şehirler arası yolda. Ve bu traktörler bildiğiniz cellât gibiler. Hiç bir önlemi yok. Uyarısı yok ışığı yok. Üstüne üstlük tren gibiler Maşallah takıyorsa takıyor.

2
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Ne tepe lambası ne uyarı levhası ne bişey vardır römorkta kimbilir! 10-15 yıl hapsetsen nolacak 2 can gitmiş. Gerçekten çok yazık

1
0
yanıtYanıtla
karaman:

hiç mi baktığınız anlamıyorsunuz, traktör romork park edilmiş öyle kalmış arkadan gelmiş vurmuş!. . .

0
0
yanıtYanıtla
vedat:

pancar zamanı traktör römorklarını yol kenarına bırakıyorlar genelde lastik patladıgı zaman böyle kazalar oluyor

0
0
yanıtYanıtla
İHSAN:

BOŞUNA DEMEMİŞLER ANNELER DIŞTAN AGLAR BABALAR İCTEN AGLAR EVVET BU BABA NASIL AGLADIGINI BILEMEYIZALLAH SABIR VERSIN ÖLENLERINDE MEKANI CENNET OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title