Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 2

(ek görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 6' NCI TORUNU DÜNYAYA GELDİYaşar KAÇMAZ / İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar anne oldu.

(ek görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 6' NCI TORUNU DÜNYAYA GELDİ

Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan  kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar anne oldu. Bayraktar çiftinin dün gece bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Bayraktar çiftinin ilk bebeği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6' ncı torunu oldu.

Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde gerçekleşen doğumun ardından Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar ve damadı Selçuk Bayraktar hastane önünde misafirlerini uğurlarken görüntülendi.

Cumhurbaşkan Erdoğan'ın, Berat ve Esra Albayrak çiftinin Sadık Eymen, Ahmet Akif ve Mahinur isimli 3, Bilal ve Reyyan Erdoğan çiftinin de Ömer Tayyip ve Ali Tahir isimli 2 çocuğu olmak üzere, 5 torunu bulunuyordu

Görüntü Dökümü:

-----------------------

EK GÖRÜNTÜ

--------------------

Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın hastaneye gelişi

GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER

Özdemir Bayraktar'ın ziyarete gelenleri yolcu etmesi

Selçuk Bayraktar'ın ziyarete gelenleri yolcu etmesi

Hastaneye gelen hediyelerden görüntüler

Hastaneden görüntüler

Detaylar

====================

SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR'A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın/ İstanbul, DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan  kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar anne oldu. Bayraktar çiftinin dün gece bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde doğum yapan Bayraktar'a ziyaretler sürüyor. Hastaneye Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın amcası Mustafa Erdoğan'ın yanı sıra yakınları da geldi. Öte yandan TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'de bir yakınını ziyaret etmeye geldiği sırada Bayraktar'ın burada doğum yaptığını öğrenerek kendisini ziyaret edeceğini söyledi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Ziyaret edenler

-Mustafa Erdoğan

-Akif Hamzaçebi'nin açıklaması

-Yakınları

Genel ve detay

====================

CİPİYLE KAMYONA ÇARPAN GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İbrahim AKTÜRK, İstanbulDHA

Avcılar'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden Yeter T., önce seyir halindeki bir araca, daha sonra arızalı olduğu için emniyet şeridinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın  hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında, Haramidere mevkiinde, D-100 bağlantı yolu üzerinde meydana geldi.   Yeter T.kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan cip öünde seyreden bir başka otomobile,  sonra emniyet şeridinde park halindeki  plakalı kamyona arkadan çarptı. Yeter. T., direksiyonda sıkıştı. İtfaiye ekipleri, genç kadını sıkıştığı yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ile diğer aracın sürücüsü ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü..

Görüntü dökümü:

-Kaza yerinden detay görüntüler

-Kaza yapan aracın yanındaki kalabalıktan görüntü

-İtfaiye ekiplerinin, aracın içinde sıkışan kadını kurtarma çalışması

-Genç kadının araçtan çıkarılmasından görüntü

-Olay yerine gelen ambulanstan görüntü

-Kadının sedyeye konulması

-Ambulansa taşınması

-Kazaya karışan kamyon ve cipten görüntü

-Çevredeki kalabalıktan detaylar

-Genel görüntüler

==================

(özel) 3. KÖPRÜ BAĞLANTI YOLU KENARINDA 40 KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu kenarında toprağa ekili 40 kök hint keneviri ele geçirildi.

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın/ İstanbul, DHA

İstanbul Çekmeköy, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu kenarındaki toprak alanda 50-60 santim boyunda 40 kök hint keneviri ele geçirildi.

Bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye giden Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede geniş bir alanda dağınık şekilde ekili olarak bulunan hint kenevirleri, ekipler tarafından topraktan söküldü. Bitkilerin uzun süredir sulanmadığı, bakımsız oldukları görüldü.

Hint kenevirlerinin kim tarafından nasıl ekildiği belirlenemedi. Ele geçirilen hint kenevirlerinin savcı talimatıyla imha edildiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------

(Cep telefonu)

-Hint kenevirlerinin sökülmesi

-Hint kenevirlerinin bulunduğu yer

Ele geçirilen hint kenevirleri

-Genel ve detay

===================

MAGANDA KURŞUNU İLE YARALANAN LİSELİ AHMET HAYATA 2 YIL 11 GÜN TUTUNABİLDİ

İhsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul, DHA

İstanbul Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, bu sabah hayatını kaybetti.

Olay tarihinde 17 yaşında olan, kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde omuriliğinin zedelendiği belirlenen, Ahmet Emre Çavuş, göğsünün altından itibaren felç oldu. Yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş ile Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na hizmet veren taşeron firmada 'Bakıcı anne' eşi Zeynep Çavuş, aylarca yoğun bakım servis önünden ayrılamayınca işsiz kaldı. Ahmet Emre Çavuş, daha sonra gerektiğinde yoğun bakıma alınabileceği ve fizik tedavi uygulanabilen Şişli'deki özel bir hastanede ailenin kıt imkanlarıyla tedavi görmeye başladı. Bu merkezin bu yılın başlarında kapatılması üzerine aile fizik tedaviyi Bayrampaşa'da özel bir hastanede sürdürdü.

Oğlunun yanından ayrılamayınca işsiz kalan annesi eşi Zeynep Çavuş ve eşi yıllık 190 bin TL'ye yakın tutan fizik tedavi giderini karşılayamaz hale geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Sultangazi, Avcılar, Bakırköy Belediye başkanlarının yanı sıra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan futbolcu Arda Turan'dan sanatçı Yeşim Salkım'a, kadar  tanınmış çok sayıda isim de liseli genci ziyaret etti. Aile ve dostlarının çabası ile sürdürülen tedaviye Ahmet Emre Çavuş olumlu yanıt vermeye başladı. Liseli gencin tedavisine devam edilebilmesi amacıyla aileye  destek sağlayabilmek için Çavuş ailesini tanıyanlar geçen 28 Mart'ta Küçükköy'de bir düğün salonunda gece düzenlendi. Gecede 20 yerel sanatçı hiçbir ücret almadan sahneye çıkıp Ahmet Emre Çavuş'a destek çağrısında bulundu.

'Çalgı Çengi İkimiz' filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, de hastaneye giderek Ahmet Emre Çavuş'u ziyaret ederken, ona moral verebilmek için cep telefonu ile görüntülü 'Doğum günü kutlama' mesajları gönderdi. Son dönemde durumunda düzelme görülen ancak, beklenmedik durumda son bir haftada durumu kötüye giden Ahmet Emre Çavuş yeniden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne götürülürken önceki gün yoğun bakım ünitesinde bilinç kaybı ile karşılaştı. Doktorlar kullanılan tüm ilaçları keserken, kendisine gelen liseli gençte bilinç kaybı görüldü. Testlerde, Ahmet Emre Çavuş'un kasıklarında gizli enfeksiyon tespit edildi. Liseli genç bu sabaha karşı kurtarılamadı. Anne ve babası yıkılan Ahmet Emre Çavuş'un cenazesi yarın Sultangazi Cemevi'nde yapılacak tören ardından toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü (Arşiv):

--------------------------

Ahmet Emre Çavuş'un sağlıklı haldeki görüntü ve fotoğrafları

Olay gecesi bir güvenlik kamerasının uzaktan kaydettiği görüntüler

Liseli genci ziyaretlerden görüntüler

Baba Bülent Çavuş'un olayı anlattığı görüntüler

Annesi anneler gününde konuşurken

===================

TAN TAŞÇI, SİLİVRİ DOMATES FESTİVALİ'NDEYDİ

İhsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul, DHA

Silivri'de düzenlenen 33'üncü Domates Festivali'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. 'En İyi Üretici' ve 'Domates Güzeli' yarışmaları çekişmeli geçerken, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Arazi yağmacılarına karşı, betona ve demire karşı dimdik duracağız" dedi. Tan Taşçı da, sevilen şarkılarını söyledi.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 'Değirmenköy Domates Festivali ve Tarım Fuarı'na  İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP PM üyesi Kadir Gökmen Öğüt de katıldı.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Trakya'nın bir tarım bölgesi olduğunu, Silivri'de kaliteli domates, kavun, karpuz, bamya gibi bir çok ürünün yanı sıra yoğurt bulunduğunu anlatırken, "Festivalleri eğlence amacıyla yapmıyoruz. İstanbul'un yakın çevresindeki Silivri'de, göç baskısı altında, betonlaşma ve yağmalanmaya karşı, Allah vergisi bu zenginliğimizi, tarımı korumak, geliştirmek ve gelire tahvil etmek, bir kalkınma aracı haline getirmek ve geleceğe taşımak amacındayız. Bizi bölmeye, parçalamaya, bu ülkenin huzuruna çomak sokmaya çalışanlara 'Biz sizden korkmuyoruz, meydanlardayız' diyeceğiz. Birlikte yaşamak en büyük meydan okumaktır. Sokağa çıkacağız, geleneğimizi göreneğimizi, bizi var eden değerleri yaşatacağız" dedi.

Başkan Işıklar, arazi yağmacılarına karşı, betona ve demire karşı dimdik duracaklarını anlatırken, "Tarım ülkesini tarımdan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. İnadına üreteceğiz. Üretmek yetmiyor, tarlada kalmasının hiçbir önemi yok. İşte bunları aşmak için Gümüşyaka'da ilk kez bir belediye tarım lisesi kuruyoruz. Paketlemeyi, pazar üretimini, katma değeri yüksek ürün haline getirerek, Türkiye'nin her köşesine hatta dünyaya satabilmeyi planlıyoruz" dedi.

Çeşitli tarım araçlarının sergilendiği Tarım Fuarı'nın ardından yapılan yarışmada 13 aday arasından Nilay Demir 'Domates Güzeli' seçildi. En iyi domates üreticisi seçilen Şaban Uzun ve dereceye giren çiftçilere ödül verildi.

Domates Festivali'nde Faruk Demir'in ardından Tan Taşçı sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söylerken kendisine hediye edilen bir sepet domatesi koluna takarak poz verdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Festivalden görüntüler

Domates ve üreticilerinden görüntüler

En iyi domates üretenlerin seçildiği yarışmadan görüntüler

'Domates güzeli' yarışmasından görüntüler

Belediye Başkanı konuşurken

Faruk Demir'in şarkısından bir bölüm

Tan Taşçı'nın konseri ve izleyenler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Emre Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title