Haberler

Demirtaş'ın Katılacağı HDP'nin İftar Programına Valilikten İzin Yok

Güncelleme:

Halkların Demokratik Partisi'nin Batman Atatürk Parkında 27 Haziran tarihinde düzenlemek istediği iftar programına Valilikten izin çıkmadı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılacağı ve Atatürk Parkında yapılması planlanan HDP'nin iftar programı için partililer Batman Valiliğine müracaat etti.

VALİLİK: PARKTA BU TÜR ETKİNLİKLER YASAK

Batman Valiliği HDP'nin bu müracaatına, Atatürk Parkının bu tür etkinliklerin düzenlenmesi için yasaklı olduğu ve yasal olmayan etkinliğe tevessül edilmesi halinde etkinliği düzenleyenler ve katılanlar hakkında yasal işlemin yapılacağı bildirildi.

"YASAL İŞLEM UYGULANACAKTIR"

Valiliğin HDP'lilere dilekçeyle verdiği cevapta şöyle denildi:

"Turgut Özal Bulvarı üzerinde müşteki bir yer teşkil eden ve vatandaşların yoğun olarak bulunmakta olan Atatürk Parkı içerisinde bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin valilik makamının 05.11.2013 tarih ve 2013/01 sayılı kararı ile yasaklı yerlerden olduğu, vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak dinlenme amaçlı kullanılan yer olması, başkalarının hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmaması, trafik akışının yoğun olduğu ana güzergahlar üzerinde bulunduğundan etkinliğin alınan karara aykırılık teşkil ettiğinden belirtilen alanda yapılması uygun görülmemiştir. Tüm bu nedenlerle belirtilen yerde yasal olmayan etkinliğe tevessül edilmesi halinde etkinliği düzenleyenler ve etkinliğe katılanlar hakkında yasal işlem uygulanacaktır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Batman Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (115)

cesur bingol:

selo baskan senin varligin yeter seni sevmeyen olsun

104
153
yanıtYanıtla
cesur bingol:

boyle bi yasak olabilirmi yukarda allah var be

65
154
yanıtYanıtla
zaza:

bunlarda din iman kalmamis bu saryin valileri hesab verecek

50
166
yanıtYanıtla
inadına:

elbet bu zulüm bitecek

86
127
yanıtYanıtla
muhammed:

kafirlerin müslümanların iftar yemeğine bile tahammülleri yok. . ben bu olayların arakanda veya çinde olduğunu sanıyordum. . meğerse türkiye de kafirler müslümanların iftarını açmasına bile izin vermiyorlar. .

54
136
yanıtYanıtla
KIZILTEPELİ:

AKP VE SARAYIN VALİSİNDEN BAŞKA TÜRLÜ BİRŞEY BEKLENMEZDİ ZATEN, HDP NİN İFTAR YEMEĞİNDEN BİLE KORKAR HALE GELDİNİZ YA BUDA İYİ. . . .

49
81
yanıtYanıtla
Kocero:

Iyi yapmis walilik ellerine saglik sanki silho iftar onun umurundami sadece Isi milleti kiskirtmak

76
39
yanıtYanıtla
DEDE:

BIRAK IFTAR YEMEYINIDE AIT OLDUGUN YERE ERMENI PAPAZLARIN YANINA GITTE GÜNAH CIKAR:

63
47
yanıtYanıtla
alman:

sen ve islam tucarligini yapan sahte imamlarin bir gercek papaza kurban olun yakiyorum artikca her dine ve her kese kudurmuslar gibi saldiyiyorsunuz kendinizi bir sorusturun hata sizde olmasin

yanıt5
yanıt1
çelikbey:

sonrada bunlar durmuyor diyorsunuz ulan bu adamlar size ne yapsa hakkınızdır herşeyde yasak edilir mi

39
64
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title