Haberler

Demet Evgar'ın Hesabı Hackleyenler Yeni Mesajlar Attı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Evgar'ın hesabını hack'leyen kişiler, Acun Ilıcalı ile 'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yarışmasını eleştiren tweetler atmıştı. Aynı kişiler yeni mesajlar attı.

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın Twitter hesabı dün akşam hack'lenmiş ve televizyoncu Acun Ilıcalı ile 'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yarışmasını eleştiren tweetler atılmıştı.

YENİ MESAJLAR ATTILAR

Ünlü oyuncunun hesabını hackleyen hackler, Evgar'ın hesabı üzerinden yeni mesajlar yayınladı. Bu hesaba bir süreliğine misafir olduklarını ve hesabı Evgar'a geri vereceklerini belirten hacker'lar eleştirilerinin insanları robotlaştıran sisteme olduğunu belirtti.

İşte, Evgar'ın hesabından atılan yeni twetler:






Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Demet Evgar Twitter Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ahmet:

tam takdir edecektim ki son twete bak tengri ne dilerse o olur yazmışlar anladımki aynı yolun yolcusu bunlar oyun oyunuyorlar belli ALLAH ''IN 99 ismide tengri diye bir isim yok.

6
5
yanıtYanıtla
xboy:

bre zındıklaaaarrr

2
3
yanıtYanıtla
hM:

atıolar bi idda ortaya sonra anlamsız şeyer cıkarmamızı beklıolar tengri ne ya yada uyarlasana kardeşim günümüz türkesine göre bişi yazsana eski türkçeden bahsediosa kesın amaçsız insanlar :D yani sanırsın banka hesabı hacklendı sanırsın ucundda servetini kaybedecek :D sırf gündem değişsin bunların amacı baasska bişeşy ydeğil ;)

0
0
yanıtYanıtla
e c:

waaaa?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title