Haberler

    Göztepeli Demba Ba'ya Senegal Milli Takımı Yolu Açıldı

    Güncelleme:

    Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Cisse, Göztepeli Demba Ba'yı Dünya Kupası kadrosuna alabileceğini açıkladı.

    Göztepe'nin yıldız golcüsü Demba Ba'ya ülkesinden iyi haber geldi. Sarı-kırmızılıların Beşiktaş ile oynadığı maçın öncesinde demeçlerle tartışma konusu olan Senegalli forvete, milli takımdan hocası kapıyı araladı.

    "MİLLİ TAKIM KAPISI KAPALI DEĞİL"

    Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Aliou Cisse, deneyimli golcüyü Dünya Kupası kadrosuna alabileceğini duyurdu. Cisse "Milli takımın kapıları Demba Ba'ya kapalı değil. Yaklaşık üç yıldır bir süreklilik arz etmiş bir ekip olarak bir aradayız. Ancak bu grubun dışındaki isimlerin performanslarını da görmezden gelemeyiz" dedi.

    GÖZTEPE'DE KADRO DIŞI KALMIŞTI

    32 yaşındaki futbolcunun iyi bir performans sergilemesi durumunda Dünya Kupası kadrosunda yer alabileceğinin ortaya çıkması, futbolcu açısından talihsiz bir dönem rast geldi. Beşiktaş karşılaşmasının ardından Göztepe'nin son olarak oynadığı Bursaspor maçında kadrodan çıkarılmıştı. Yıldız ismin önümüzdeki haftalarda mutlaka yer bularak kendisi Aliou Cisse'ye göstermesi gerekiyor.

    EN SON 3 YIL ÖNCE MİLLİ TAKIMDA OYNADI

    Demba Ba Senegal Milli Takımı formasını son olarak 2015'te Gana ile yapılan hazırlık karşılaşmasında giymişti. Toplamda 22 kez Senegal'de maça çıkan oyuncunun bu maçlarda 4 golü bulunuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Onur Dinçer Demba Ba Beşiktaş Senegal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Paul Dycha:

    Moruk bu demba ba kadar hantal birisini görmedim nasıl futbolcu olmuş anlamıyorum ben

    3
    7
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    SEN Bİ ŞİKECİSİN

    1
    7
    yanıtYanıtla
    GÖZTEPELİ:

    göztepe bir futbolcunun önünü kesecek kadar karektersiz bir klüp değildir. o bize bjk maçında yanlış yapmış olsa da biz göztepe camiası olarak daha önceki maçlarda biz faydası olmuş bir futbolcuya böyle bir durumda kin tutup intikam almak yerine yardımcı olmalıdır.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    AV ZAMANI:

    40 yaşında milli takıma mı çağırmışlar degit la kimse inanmaz buna. . . Boğazda balık rakı ısmarlayıp haber yazdırmış gibi görünüyor net

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    yakışır sana yolun açık olsun

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Kansaslı:

    40 mı. 32 biliyordum.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Mersinden Tahsin:

    Göztepe başkanım bu Demba Ba ile ilgilen. Sanırım 3 yıl daha işe yarar. Bırakma. Beşiktaş 3 veriyorsa sen 4 ver. Sen olmazsan iş zor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Futbol:

    Gereksiz değer verilen spor dalı bence ancak Senegal futbolunun geldiği nokta, bizde adına maniler yakılan futbolcu adamlarda takıma giremiyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title