Haberler

Dakika bir gol bir! Ali Koç ve seçimi kazanan Uğur Dündar kürsüde restleşti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de seçimi kazanan Uğur Dündar, Yüksek Divan Kurulu Başkanı oldu. Başkan Ali Koç, kürsüde Uğur Dündar'ı tebrik ederken, "Kovaladığımız insanlar sayenizde kulübe giriyor, dikkat edin. Binamızda bu insanların yuvalanmasını istemiyoruz" diye gönderme yaptı. Uğur Dündar mikrofonu alır almaz Başkan Koç'a cevap verdi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde kazanan Uğur Dündar oldu. Başkan Vefa Küçük, Nail Kır, Sait Yılmaz ve Uğur Dündar ile yarışa girdi. Seçimi Uğur Dündar kazandı.

Dakika bir gol bir! Ali Koç ve seçimi kazanan Uğur Dündar kürsüde restleşti

AZİZ YILDIRIM İDDİALARI

Seçimi kaybeden Başkan Vefa Küçük, Uğur Dündar için " Aziz Yıldırım'ın projesi. Aziz Yıldırım'ın adamıdır. Bu seçim Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un seçimidir" iddialarında bulunmuştu.

Dakika bir gol bir! Ali Koç ve seçimi kazanan Uğur Dündar kürsüde restleşti

TEBRİKTEN SONRA UYARI

Başkan Ali Koç kürsüye çıkıp seçimi kazanan Uğur Dündar'ı tebrik etti. Başkan Koç tebrik konuşmasından sonra merakla beklenen noktaya geldi. Koç, Aziz Yıldırım'ın projesi olmakla itham edilen Uğur Dündar'a uyarıda ublundu. Koç, "Seçimlerden önce Uğur Dündar ile görüştük. Tarafsız kalacağımızı, kimseyi desteklemeyeceğimizi söyledik. Kendisi de, 'Ben kimsenin adamı değilim' dedi. Biz de inandık. Şimdi göreceğiz. Uğur Bey ile çalışmayı heyecan ile bekliyoruz. Uğur Bey, sizden de ricam bizim kovaladığımız insanlar sizin sayenizde tekrar kulübe giriyor, buna azami şekilde dikkat etmelisiniz. Yüksek Divan Kurulu başkanlığı, Fenerbahçe'nin menfaatleri çerçevesinde Uğur Bey ile de çalışacağız. Hemen başkanlık ofisinin altında olan Yüksek Divan Kurulu başkanlık ofisinin içimizde bulunmasını istemediğimiz insanların yuvalanmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Dakika bir gol bir! Ali Koç ve seçimi kazanan Uğur Dündar kürsüde restleşti

"BAŞKAN'IN KAYGILARI YERSİZ"

Uğur Dündar sonrasında sözü alıp, "Biz Fenerbahçe'nin adamıyız. Hiçbir zaman ben demeyeceğim, biz diyeceğim. Sayın Başkan'ın, süreç içerisinde benimle ilgili ne kadar yersiz kaygılarda bulunduğunu göreceğini düşünüyorum. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah uğurlu geliriz" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Uğur Dündar Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir?
500

Yorumlar (13)

Demir Acer :

Uğur Dündar adam gibi adam tanidigim en objektif gazeteci

43
220
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Spor kulübü seçim sonucunu kabullenemeyen, caz yapan, ülke seçimleri sonucunu nasıl kabullensin ..))

156
38
yanıtYanıtla
Sosa akal:

İnşallah seneye ele ele kümeye gidersiniz

123
42
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

fenerbahçe taraftarını anlamak zor. BU KADAR BAŞARISIZ OLAN BİR BAŞKANI HALA O KOLTUKTA OTURTUYORLAR . ŞU ADMAIN KONUŞMASINA BAKIN Bİ SANKİ BABASININ ÇİFTLİĞİNDE . HİÇBİR ZAMAN BEŞİKTAŞ VE BEŞİKTAŞ TARAFTARI GİBİ OLAMAYACKSINIZ.

62
45
yanıtYanıtla
FERHAT ÖZMEN:

FENERBAHÇE KIMSENİN BABASININ YERİ DEĞIL HİZMET ETMEYEMİ GELİYORSUNUZ RESTLEŞMEYEMI GELIYORSUNUZ TAKIMIN HALI ORTADA ALDIĞINIZ OYUNCULAR BİRİŞE YARAMIYOR KENDİ PARANIZI BUKADAR KOLAY HARCIYORMUSUNUZ.

80
18
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Ali Koç bırak şımarıklılığı,dalaşmayı , geldin geleli takımı bitirdin gelen gideni aratır oldu..bu işler güçle değill kuçaklayarak canı gönülden sevgiyle olduğunu öğrenin..

58
25
yanıtYanıtla
İbrahim Arıcı:

Sayın koç konuşman çok yanlış her zaman her yerde seni savundum amma Fenerbahçe Fenerbahçe lilerindir Ne demek kovaladıgımız kendi şirketin mi burası

51
9
yanıtYanıtla
Sadık:

Bu dündar birazda Ahireti düşünse, Adam dinden nefret ediyor

34
12
yanıtYanıtla
Armageddon:

Ahiret neresi? Gidip görüp, geri gelen mi var?

yanıt5
yanıt32
Sevim balkır:

Kimse kusura bakmasın ama fenerbahçe aşığı olarak Aziz yıldırıma tam destek veririm seçimde aday olsa keşke fenerbahçe nin ta kendisi Aziz Başkan ??????

27
14
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title