Haberler

Çubuk'ta Gençlik Merkezi hizmet vermeye başladı

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, hizmet vermeye başladı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, hizmet vermeye başladı.

İnşaat çalışmalarına 2018 yılında başlanılan ve Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde 3 bin 104 metrekarelik alanda yapılan Çubuk Gençlik Merkezi hizmet vermeye başladı. Toplam bin 488 metrekare kapalı alana sahip Gençlik Merkezi çok amaçlı spor salonu, bilgisayar laboratuvarı, robotik kodlama, kafeterya, akıl ve zeka oyunları, maket ve hobi sınıfları gibi birçok derslik ile oyun alanlarından oluşuyor.

Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede büyük eksikliği hissedilen Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerine bugünden itibaren başladığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gençlerin en iyi şekilde gençlik merkezlerinden faydalanmasını taksiye eden Demirbaş, Çubuk Gençlik Merkezi'nin ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Seyda Topal ise Gençlik Merkezi'ndeki faaliyetlere yönelik bilgilendirmeler ve anketler yaptıklarını belirterek, gençlerin bu hizmetlerden yaralanabilmesi için yapacağı tek şeyin merkeze üye olmak olduğunu kaydetti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun büyük gayretleriyle merkezin faaliyete geçtiğini anlatan Topal," Çocuk ve gençlerimizin ücretsiz faydalanacağı merkezde geleneksel okçuluk, masa tenisi, dart, langırt, zeka oyunları gibi bir çok alanda kurslar vereceğiz. Burada gönüllü faaliyetlerimiz de olacak. Ben tüm gençlerimizi ve velilerini kahve içmeye merkezimize bekliyorum. Merkezimizde 8 sınıfımız, çok amaçlı salonumuz ve voleybol, basketbol, hentbol gibi hem bireysel hem takım sporlarının yapıldığı alanlarımız var. Merkezimizde 8 ile 29 yaş arasındaki gençlerimize hizmet vereceğiz. Burada sporun yanı sıra el sanatları, bilgisayar kursları da vereceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık gençlik Ankara Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title