Haberler

Corinthians Başkanı Andres Sanchez, havaalanında taraftarların saldırısına uğradı

Güncelleme:

Brezilya Ligi'nde kötü gidişatını sürdüren Corinthians'ta taraftarlar, Fluminense maçının ardından havaalanında bekleyip oyunculara ve başkan Andres Sanchez'e saldırdı. Yaşananlar hakkında konuşan Sanchez, "Kurulmuş bir tuzak gibiydi. Eğer doğru bilgi verilseydi alternatif kapıdan çıkabilir ya da otobüsü lobiye kadar getirebilirdik" dedi.

Futbol dünyası yeni bir şiddet olayıyla çalkalandı. Corinthians Başkanı Andres Sanchez ve takım, hafta sonu Brezilya'da oynanan Fluminense-Corinthians maçının ardından taraftarların saldırısına uğradı. Sanchez, havaalanı yönetimini suçladı.

TAKIM OTOBÜSÜNÜ BEKLEDİLER

Taraftarlar, Fluminense karşısında alınan mağlubiyet sonrası havaalanında takım otobüsünü bekleyip, futbolculara saldırdı. Sao Paolo Havaalanı'nda toplanan öfkeli kalabalık içeriden çıkış yaparak takım otobüsüne doğru gelen futbolculara yoğun tepki gösterince kargaşa çıktı.

BAZI FUTBOLCULAR KOŞARAK KAÇTI

Fiziki temaslar ve itiş kakış ile kendilerini otobüse atmaya çalışan futbolcular güvenlik görevlilerinin de çaresiz kalmasıyla çok zor anlar yaşadı. Takımda bazı oyuncular koşarak otobüse kaçmaya çalışırken taraftarların oldukça sinirli olduğu ve hakaretler savunduğu görüldü.

Ayrıca dünyanın en çok koronavirüs vakası görülen ülkelerinden biri olan Brezilya'da, taraftarların maskesiz şekilde futbolculara fiziki temasta bulunması bir başka önemli ayrıntı olarak göze çarptı.

"BİZE KURULMUŞ BİR TUZAK GİBİYDİ"

Yaşanan üzücü olayın ardından basın toplantısı düzenleyen Corinthians Başkanı Andres Sanchez yaşananlardan havaalanı şirketini sorumlu tuttu. Güvenliğin sağlanamadığını söyleyen Sanchez "Havaalanını işleten şirketle iletişime geçip kalabalığın durumunu sorduk. Güvenliğin önleyebileceği kadar kişi olduğunu ve endişe etmememiz gerektiğini söylediler. Onlara güvendik fakat yaşananlar ortada. Bu bize kurulmuş bir tuzak gibiydi. Eğer doğru bilgi verilseydi alternatif kapıdan çıkabilir ya da otobüsü lobiye kadar getirebilirdik. Ne yazık ki şirket bize kalkış için güvence verdi" dedi.

"FARKLI BİR KAPIDAN ÇIKIŞ TALEBİ GELMEDİ"

Sao Paulo Uluslararası Havaalanı'nı yöneten şirketten yapılan resmi açıklamada ise Corinthians Kulübü ile maçtan sonra irtibata geçtiklerini, kalabalığın durumunu bildirdiklerini ancak kendilerinden farklı bir kapıdan çıkış için talep gelmediği ifade edildi.

Futbol kulüpleri ve başkanlarıyla irtibatta olduklarını, her zaman yardımda bulunabileceklerini açıklayan şirket şiddete karşı güvenlik protokollerini yerine getirdiklerini ve yaşananları kınadıklarını belirtti.

MAÇA ALTYAPI HOCASIYLA ÇIKTILAR

Corinthians Kulübü, ligde Palmeiras'a 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından 40 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı Nunes'in görevine son vermişti. Fluminense ile oynanan maçta ise 20 yaş altı ekibinin teknik direktörü Dyego Coelho takımın başında sahaya çıkmıştı.

Bu yılın başında Corinthians'ta göreve getirilen Nunes, takımıyla çıktığı 28 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayıp veda etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fluminense Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title