Haberler

Çocuklarının 'şehit' Sayılmasını İstediler

Muğla'da vatani görevini yaparken bir başka asker tarafından uyuduğu sırada vurulanTevfik Cebeci'nin ailesi, oğullarının 'şehit' sayılmadığını belirtti.

Muğla'da vatani görevini yaparken bir başka asker tarafından uyuduğu sırada vurulanTevfik Cebeci'nin ailesi, oğullarının 'şehit' sayılmadığını belirterek, bu konuda gerekli kanuni düzenlemenin yapılması için Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'den yardım istedi. Antalya'dan AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında kentte ikamet eden bazı şehirlerin derneklerinin organizasyonlarını ziyaret etti. İlk olarak Konyalılar Derneği'nin kahvaltısına katılan Bakan Gönül'e, bu ziyaretlerde milletvekili adayları Menderes Türel, Sadık Badak, Veysel Dalmaz, İbrahim Türkiş ve Ahmet Şahin eşlik etti.

TÜFEK ÜRETİCİLERİNE DESTEK

Atatürk Parkı'ndaki Konyalılar Derneği'nin kahvaltısında vatandaşlarla birlikte sıraya giren Bakan Gönül, kahvaltısını aldı. Kahvaltıya katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Tahir Akyürek, Beyşehir ve çevresinde tüfek üretimi yapanların desteklenmesi konusunda Milli Savunma Bakanı Gönül'den destek istedi. Türkiye'nin son 5- 6 yıldır yürütülen çalışmalar neticesinde artık kendi tüfeğini kendisinin yapmaya başladığını belirten Bakan Gönül, bundan Beyşehir ve çevresindeki esnafın önemli ölçüde yararlandırılacağını açıkladı.

'ŞEHİTLİK' UNVanI İSTEDİLER

Bakan Gönül ve AK Parti'nin milletvekili adayları, Döşemealtı İlçesi'nde bazı kermes ve mevlüdlere de katıldı. Bakan Gönül, geçen yıl Muğla'da vatani görevini yaparken uyuduğu sırada başka bir asker tarafından vurularak öldürülen Tevfik Cebeci için düzenlenen mevlüde katıldı. Cebeci'nin ailesi, oğullarının Genelkurmay Başkanlığı'nca şehit sayılmadığını belirterek, Milli Savunma Bakanı Gönül'den bu konuda gerekli kanuni düzenlemelerin yapılmasına ilişkin yardım istedi. Gönül, uyurken vurularak öldürülen Tevfik Cebeci'nin de 'şehit' sayılması için hukuki çerçeveler içerisinde yardım etmeye çalışacağını dile getirdi. Milli Savunma Bakanı Gönül ve Ak Parti'nin milletvekili adayları, güzel havayı fırsat bilerek Düzlerçamı Piknik Alanı Efeler Park'taki il derneklerinin pikniklerine katıldı. İlk olarak Burdurlular Derneği'nin pilav şenliğine katılan adaylardan Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve İl Başkanı Mustafa Köse, teke zortlatması oynadı. Ardından Artvinliler Derneği ve sonrasında Karadenizliler Derneği'nin piknikleri ziyaret edildi. Ak Partili, grup son olarak Bitlisliler Derneği'nin pikniğine katılarak burada halay çekti.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
title