Haberler

Çocuk Bayramı Beşler Makarna'da Resim Yarışmasıyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beşler Makarna Tarafından Çalışanlarının Ailelerine Yönelik Olarak Düzenlenen 'Resim Yarışması' ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beşler Makarna tarafından çalışanlarının ailelerine yönelik olarak düzenlenen 'Resim Yarışması' ile kutlandı.

Şirket çalışanlarının çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller verildi.

Beşler Makarna İşletme Müdürü Nuri Kaya, yaptığı açıklamada, yarışmanın 23 Nisan'ın coşkusunun çocuklarla paylaşılması ve çalışan mutluluğunun sağlanabilmesi amacıyla düzenlendiği belirtti. Kaya, şunları kaydetti:

'Firma olarak sosyal sorumluluklarımız çerçevesinde gelecek nesillerin kültürel gelişimlerine önem veriyor ve bu doğrultuda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da 23 Nisan coşkusuna ortak olabilmek ve çalışanlarımızın çocuklarını kültürel faaliyetlere teşvik etmek amacıyla resim yarışmasının da yer aldığı bir etkinlik organize ettik. 5-6 yaş, 7-9 yaş ve 10-12 yaş grubu olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya dileyen tüm çalışanlarımızın çocukları katıldı. Yarışmanın şenlik havasında geçmesi ve katılımcıların birbirinden değerli eserler ortaya koymalarından mutluluk duyuyoruz. Bu ve benzeri etkinliklerle çalışanlarımızın memnuniyet oranını artırmayı ve firmamızdaki ekip ruhu anlayışını kuvvetlendirmeyi hedefliyoruz. Toplumumuzun gelişimini çocukların belirleyeceğine inandığımız için sosyal sorumluluk projelerimizde çocuklara öncelik vermeye devam edeceğiz.'

Yarışma sonucunda 5-6 yaş grubunda Burçin Karaduman birinci, Bengisu Keleş ikinci ve Mehmet Aslan üçüncü olurken, 7-9 yaş grubunda Ahmet Aslan birinci, Ayşenur Özkan ikinci ve Mehmet Günsan üçüncü, 10-12 yaş grubunda ise Baki Murat Dinçer birinci, Furkan İbrahim Orak ikinci ve Ali Aslan üçüncü olarak ödül almaya hak kazandılar.

Dereceye girenlere seviyelerine uygun ödüller verilirken ayrıca tüm katılımcılara kırtasiye seti hediye edildi. Ebeveynleri Beşler Makarna'da görev yapan 66 çocuk ile ailelerinin katıldığı organizasyon topluca yenilen yemek ile sona erdi.

(ZEY-NÖZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title