Haberler

Künefeyi çikolata ile buluşturan usta, talebe yetişemiyor

Güncelleme:

Gaziantep'te künefe ustası Coşkun Yağcı, fıstıklı künefeyi çikolata ile buluşturdu. Çikolatalı künefenin müşteriler tarafından ilgi gördüğünü belirten Yaycı, talebe yetişemediğini söyledi.

Gastronomi şehri Gaziantep'te 23 yıldır künefecilik yapan Coşkun Yaycı, peynir, fıstık ve kaymaklı olarak yaptığı künefede farklı bir tat ortaya koymak için çikolata kullanmaya başladı. Yaycı, şimdilerde müşteriler tarafından ilgi gören çikolatalı künefe talebine yetişmekte zorlanıyor.

Künefeyi çikolata ile buluşturan usta, talebe yetişemiyor

"TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ"

Çikolatalı künefeyi isteğe göre sade ve dondurmalı haliyle iki çeşit olarak servis ettiklerini ve talebe yetişemediklerini ifade eden künefe ustası Coşkun Yaycı, "Şu anda çok faklı bir lezzet ortaya çıkardık. Künefenin içerisinden unu çıkararak 6 aylık bir çalışmanın sonucunda çikolata ile kadayıf ürettik. Bu lezzeti isteğe göre dondurma ekleyerek hazırlıyoruz. İsteyen müşterilerimize sade isteyene dondurmalı olarak ürünümüzü servis ediyoruz. Ürünümüz yeni olduğu için şu anda taleplere yetişemiyoruz. Bu lezzeti tatmak isteyen herkesi bekliyoruz" dedi.

Künefeyi çikolata ile buluşturan usta, talebe yetişemiyor

TADANLAR ÇOK MEMNUN

Çikolatalı künefeyi tadan vatandaşlar ise ortaya çıkan yeni tatlının çok lezzetli olduğunu ifade etti ve çikolata severlerin çok beğeneceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (11)

SUSTALI 64. KOĞUŞ SAMSUN:

ÖLÜMCÜL ŞEKER KIZ KENDİY

2
4
yanıtYanıtla
murat:

güzelim künefeyi ne hale soktular.

3
2
yanıtYanıtla
ahmet:

künefeyi ne hale çevirdiler iyice saçmaladılar

1
3
yanıtYanıtla
adil:

canım çekti be

3
1
yanıtYanıtla
Öğretmen Mühendis:

Künefe içerisinde çikolata hiç güzel olmaz. Tadı da olmaz. Çikolata künefenin tadını bozar ve ağır gelir. Yüksek şeker ve yağ oranının kalbe etkisini de isteyen araştırabilir.

1
2
yanıtYanıtla
Resmen Reklam:

Sanki Buluş yapmış ben o küfeneyi yıllardır Üsküdar''da bulunan hakkı zadede yiyorum

1
1
yanıtYanıtla
Emine:

Başarılarınızın devamını dilerim

1
0
yanıtYanıtla
antepli:

bozmadıgınız bir künefe kalmıştı.

0
0
yanıtYanıtla
TERCÜMAN SPORCU:

Künefe içerisinde çikolata çok güzel olur. Tadı da harika. Çikolata künefenin tadına ekstra güzellik katıyor ve gerçekten hafif. Kalori ve şeker hesabını yaptıktan sonra sağlığa da bir zararı yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ AĞO:

Bizzat yedim, ilk başlarda ön yargım vardı ama yiyince anladım ki çok harika ve lezzetli bir tatlı olmuş.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title