Haberler

CHP Sivas Milletvekili Adayı Karasu: "Sivas'ı Kayseri'nin Mahallesi Olmaktan Kurtaracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas 1’inci sıra Milletvekili adayı Ulaş Karasu CHP iktidarında Sivas’ın Kayseri’nin mahallesi olmaktan kurtulacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas 1'inci sıra Milletvekili adayı Ulaş Karasu CHP iktidarında Sivas'ın Kayseri'nin mahallesi olmaktan kurtulacağını söyledi.

'Bizim Ulaş' sloganıyla Sivaslıların gönlünde taht kuran CHP Sivas Milletvekili adayı Ulaş Karasu geçtiğimiz günlerde AK Parti Sivas Milletvekil Mehmet Habip Soluk'un Sivas için sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Karasu,"İktidarın milletvekili Sivaslılardan özür dilemek zorundadır, ne demek Sivas Kayseri'nin mahallesi durumundadır demek,16 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili aslında gerçeği özetlemiş, Sivas'a hiç bir şey kazandırmamış,CHP hükümetin de kazandırılanlarıda Sivas'tan sökmüş götürmüşler, büyütmek yerine şehri küçültmüşlerdir. Kendisi itiraf ediyor hem de Sivaslıların gözlerinin içine baka baka diyor ki; 'Evet Kayseri geçmişte Sivas'a bağlıydı şimdilerde ise Kayseri'nin mahallesi durumuna düştü' diyerek Sivas için acı bir itiraf yapmıştır. Burada çıkıp özür dilemesi gerekiyor,hem bu sözleri için, hem de Sivas'ı mahalle durumuna düşüren iktidarı için." dedi.

Karasu, aynı vekilin daha öncede Yıldızeli ziyaretinde vatandaşlara 'Bu Yıldızeli'ne yağmurlu havada su yok' dediğini hatırlatarak," Kalpleri kırmış bir vekile yakışmayan sözler sarf etmiştir. Ayrıca Sivas'ın ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan 60 bine yakın üniversite öğrencisini yok sayarak 'Sivas'ta öğrencinin şehrin ekonomisine bir katkısının olmadığını savunmuş ve öğrencinin yediği yemekle, içtiği çay, kahve ile katma değer üretilmez' demiştir. 'Partisi gençliğe önem veriyoruz' diyor ancak emekli olmuş birini hala milletvekili adayı olarak Sivaslılara dayatıyorlar, kendisi yaşça büyüğümüzdür. Sivaslıları üzmüş kırmıştır en azından kendi partililerinden ve AKP'ye oy verenlerden çıkıp özür dilemelidir. ve yine kendisine naçizane önerimiz Müsteşarlığı döneminde Sivas'a iyi kötü hizmetleri olmuştur en azından halkın nazarında onları bitirmesin, tüketmesin evinde oturup,torunlarını sevmesi gerekli" diye konuştu.

Karasu, 24 Haziran'da CHP iktidarında Sivas'ın Kayseri'inin mahallesi olmaktan kurtulacağını, Yıldızeli'nin gönlünü kazanacaklarını ve öğrenciye değer vereceklerinin altını çizdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Karasu Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title