Haberler

Cenk Tosun, saray yaptırıyor! Lüks evi için kesenin ağzını epey açtı

Güncelleme:

Bonservisi Everton'da olan Cenk Tosun, İstanbul Acarkent'ten ev aldı. Adeta sarayı andıran evini kaba inşaattan 18 milyon TL'ye alan golcü futbolcu, evin dekorasyonu için de 15 milyon TL'yi gözden çıkardı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Cenk Tosun'un Acarkent'teki evinin yapımı tam 33 milyon TL'ye patladı.

Sarayı andıran evini kaba inşaattan 18 milyon TL'ye satın alan yıldız futbolcunun, evin dekorasyonu için de 15 milyon TL'yi gözden çıkardığı konuşuluyor.

Cenk Tosun, saray yaptırdı! Lüks evi için kesenin ağzını epey açtı

4 AY SONRA SAHALARDA

Ocak ayında Everton'da yeniden top koşturacak olan futbolcu, bu süreci yeni evinde dinlenerek ve bol bol antrenman yaparak geçirmeyi planlıyor.

Cenk Tosun, saray yaptırdı! Lüks evi için kesenin ağzını epey açtı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

hülya öz:

siz şakşaklıyorsunuz adamlar fındık kırıyor siz gönül veriyorsunuz her türlü şikeyi yapıyorlar paranın koyuyorlar sizin gibi şakşakcı odunlar sayesinde :)

52
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Cenk' e sarayda oturamazsın demediler adam olamazsın dediler.

26
23
yanıtYanıtla
Ahmet Turan CANSEVER:

ne yapsın adam para hesabında mı dursun, parası varki kullanıyor güle güle otursun demek yerine çamur atmak ne ala

yanıt33
yanıt9
Dravid zwezda:

eski futbolcular ne iyiymis be, bunlar oynamayi bilmiyor ama ronaldo kadar para kazaniyor bizim koyunlar sayesinde

36
6
yanıtYanıtla
ADANALI :

2 topa vuruyor diye yaşanılan bu şaşalı pırıltılı hayat ne onu ne de sizi kıskandırmasın... Ne oldum demiyeceksin ne olacam diyeceksin.

41
1
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

vay arkadaş bunu da haber yapın karalama olsun parası var yaptırırı bizene

27
10
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Futbolcu deyil aslında çok şansli cenk. Nasıl futbolcu oluyorlar hayret eski İbrahim üzülmez de öyleydi ballı kişiler PTT ligde oynayamazlar

32
5
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

Ulan para ben para için can atıyorum borçlarım var ödemek için bunlar böyle paralar la gösteriş yapıyor ! resmen adil haksızlık olmayan dünyada yaşıyorum !

31
2
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

''BİRİLERİ''ne Özenmiştir

16
8
yanıtYanıtla
Platon :

Ya topcu ya popcu olucan baska yolu yok bu isin

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title