Haberler

Cenk Tosun'dan transfer iddialarına yanıt: Dizim tam iyileşmedi, beni neden transfer etsinler ki?

Güncelleme:

Everton forması giyen Cenk Tosun, amacının Avrupa'da kalmak olduğunu söyledi. İsminin Fenerbahçe ile anılmasının üzerine ise golcü oyuncu, "Kimseyle görüşmedim. Önceliğim dizimin tamamen iyileşmesi. Şu anda bir takım beni neden alsın ki?" dedi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma giyen ve Fenerbahçe ile adı son dönemlerde sıkça anılan milli golcü Cenk Tosun, geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İşte Cenk Tosun'un A Spor'a yaptığı açıklamalar;

Everton'da forma rekabeti oldukça yüksek. Her sene forvet pozisyonuna adamlar geliyor ve gidiyor. Forma şansı az olduğu için Crystal Palace seçeneğini sundular ve ben de kabul ettim. İyi başladım, goller attım ama sakatlık geçirdim. Sakatlıktan sonra 6 ay geçirdim ve çok iyi çalıştım. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Pandemi süreci de bana yardım etti.

"4-6 HAFTAYA HAZIRIM"

1,5 aydır da sahada çalışmalar yapıyorum, fizik anlamında da %100 hazır olmak için çalışıyorum. Dizim iyi durumda, 4-6 hafta içinde takım idmanına katılmak istiyorum. Kendime zaman koymadım. Tam hazır olduktan sonra takımla çalışacağım.

"SAHADA OLMAYI ÖZLEDİM"

Sahada olmayı çok özledim. 6 aydır sahalardan uzak kaldım. Bu gidişle 1,5 ay daha sürecek. Everton, Avrupa'ya gitme hedefi olan camia. Önemli transferler yaptık. Taraftarların ve bizim beklentilerimiz büyük. İnşallah geçen sene yapamadığımızı bu sene yaparız.

"ANCELOTTI KALMAMI İSTEMİŞTİ"

Carlo Ancelotti geldikten sonra onunla 2-3 hafta çalıştım. Birbirimizi çok tanıyamadık. Ancelotti, gitmemi çok istemiyordu. Takımda kalmamı istedi ama önümü kesmeyeceğini söyledi. Tesislerde her gün durumumu soruyor. İdmanlarda onun mantalitesini anladım.

"BENİ NEDEN TRANSFER ETSİNLER?"

Sakatlığım sürecinde kimseyle görüşmedim. En önemli şey, benim dizimdi. Sadece dizime konsantre oldum. %100 hazır olup, Everton'a faydalı olmak için uğraşıyorum. Sakatlık sürecinde yaşadıklarımı kimse bilemez. Gerçekten çapraz bağ süreci çok zor. Sabah 9'de tesise girip akşam 6'da çıkıyorum. her gün çift idman yapıyorum. Dediğim gibi kimseyle görüşmedim, şu an bir yere gidemem, tam anlamıyla iyi olmak için en az 1,5 ay var. Beni hiçbir kulüp şu an beni almaz. Beni alan ilk yarıda sadece 1 ay oynatabilir, neden alsınlar?

"EVERTON OLMAZSA KİRALIK"

Everton'da kalmak istiyorum ama eğer oynayamazsam, kendi yolumu çizeceğim. EURO 2020 var, bu yüzden oynamak istiyorum. Önceliğim Avrupa. Türkiye'ye dönmek için erken. Daha hayal ettiklerimi başarmadım. Adımdan daha fazla söz ettirip sonra dönmek istiyorum.

"EURO 2020'YE HAZIR OLURUZ"

Forvette problem olduğunu düşünmüyorum. orta sahadan top gelmezse, forvet bir şey yapamaz. İlk maçta Burak ağabeyde, ikinci maçta Enes Ünal da bunu hissettim. Hoca değişik takımla oynadı. Gençleri ve yeni isimleri görmek istiyor. Milli Takım, EURO 2020'ye hazır olacaktır. Ben de heyecanlıyım.

"ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAK ETTİ"

Çağlar Söyüncü ile bugün konuştum. Zaten her gün konuşuyoruz. Benim en yakın arkadaşım. Milli Takım'da uyumadığımız anlar dışında sürekli beraberiz. Leicester, bana 1,5 saat uzak, burada da sürekli görüşüyoruz. Premier Lig'de yılın 11'inde olmayı hak etti. Van Dijk ile en iyisi. Biz oyunculara anket yapmışlardı, ben de Van Dijk ve Çağlar'ı seçtim. Bunu ona da mesajla söyledim, bana gülerek geri döndü.

"KASIM AYINDA KADRODA OLURUM"

Şenol Güneş haftada bir beni arıyor ve durumumu soruyor. Allah razı olsun. Oynamadığım zamanlarda da beni çağırdı ve oynattı. Ekim ayındaki maçlarda olmayacağımı ona da söyledim. her şey planladığımız gibi giderse ve hoca da çağırırsa, Kasım ayında Milli Takım kadrosunda olmak isterim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Cenk Tosun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title