Haberler

    Cemil Turan, BVS Cup Turnuvasının başlama vuruşunu yaptı

    Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Cemil Turan, Zafer Tüzün, Ogün Temizkanoğlu, Beşiktaşlı Recep Çetin, Kubilay Erel ve Ali Cansun, sanat dünyasının önemli isimleri Ferhat Göçer, Alişan, Deha Bilimler, Okan Kurt önceki akşam, yeme içme ve eğlence sektörünün önde gelen markası BVS İcra...

    Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Cemil Turan, Zafer Tüzün, Ogün Temizkanoğlu, Beşiktaşlı Recep Çetin, Kubilay Erel ve Ali Cansun, sanat dünyasının önemli isimleri Ferhat Göçer, Alişan, Deha Bilimler, Okan Kurt önceki akşam, yeme içme ve eğlence sektörünün önde gelen markası BVS İcra Kurulu Başkanlarından Bayram Yıldız tarafından düzenlenen BVS Cup turnuvasında bir araya geldiler. Cemil Turan ve Zafer Tüzün'ün başlama vuruşu yaptığı turnuvada dostluk ve fair play ön plandaydı.

    RECEP VE OGÜN ŞOV YAPTI

    "Spor Birleştirir, spor kardeşliktir" mottosu ile hayata geçirilen Bvs Cup Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz akşam yapılan ilk başlama vuruşu ile start aldı. Sanat dünyasından Ferhat Göçer, Alişan, Deha Bilimlier, Okan Kurt gibi isimlerin yanı sıra furbolun efsane isimleri Cemil Turan, Ogün Temizkanoğlu ve Recep Çetin'in de ter döktüğü ilk müsabakalarda goller yağmur gibi gelirken, Bvs Gruba ait Günay Restaurant, Nossta Costa, Peysage Restaurant, Mall Off İstanbul Sait Efendi, My Cabaret, Sahne İstanbul mekanlarının formalarını giyen ünlü isimler kardeşlik ve hoşgörü için depar attılar.

    HAKEMLERE İŞ DÜŞMEDİ

    Heyecanın bir an olsun düşmediği maçlarda gecenin asıl kazananı ise fair-play oldu. Tek bir kartın bile çıkmadığı müsabakalarda neredeyse faül düdüğü bile çalınmadı.

    ELENEN TAKIMLAR FİDAN DİKECEK

    Organizasyon Komitesi Başkanı Bayram Yıldız amaçlarının dostluk ve hoşgörü olduğunu ileri sürerek şönları söyledi "Her pazartesi birbirinden ünlü simaların katılacağı turnuvada sürpriz isimlerde BVS Cup formalarını terletecek ve elenen takımlar BVS Cup hatıra ormanına fidan dikerek etkinliğe veda edecek. Bu açıdanda çok özel bir sosyal sorumluluk projesi olma özelliğini taşıyan futbol turnuvası kapanışını ise sürpriz bir organizasyonla yapacak." dedi

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ogün Temizkanoğlu Ferhat Göçer Recep Çetin Cemil Turan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title