Haberler

51 yaşına giren Cem Yılmaz, uzun yaşamın sırrını verdi

Güncelleme:

Özel hayatı ve yorumlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, 51. yaşına girdi. Araba koleksiyonuyla tanınan komedyen, siyah aracının önünde verdiği pozu yayınlayarak "Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Elbette quantum, az zencefil ve genç yaştan itibaren yoga" dedi.

Son zamanlarda genç sevgilisi Necla Karahalil yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yeni yaşını kutladı.

"UZUN YAŞAMIN SIRRI KENDİMİ SEVMEM VE POZİTİF BAKMAM"

4'ü klasik, 7'si lüks olmak üzere toplam 11 otomobili olan Cem Yılmaz, doğum gününü de siyah aracının önünden verdiği pozla kutladı. Komedyen paylaşımında "Hahha hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti. Müthiş, doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim… Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Bir de kendimi merkeze koymam… Ve elbette quantum ve çok az zencefil! Ama çok az (yok denecek kadar) ve elbette evren! Bir de çok genç yaştan itibaren yoga… hep ama! Devamlı ve fotonlar…teşekkürler hayat teşekkürler 2024" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Cem Davran, Meltem Cumbul, Seda Bakan ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerden de kutlama yorumları geldi.

Cem Yılmaz 51 yaşına girdi! Doğum günü de 11 aracından biriyle kutladı

Cem Yılmaz 51 yaşına girdi! Doğum günü de 11 aracından biriyle kutladı

Cem Yılmaz 51 yaşına girdi! Doğum günü de 11 aracından biriyle kutladı

Cem Yılmaz 51 yaşına girdi! Doğum günü de 11 aracından biriyle kutladı

Haberler.com / Betül Cirit - Magazin

Doğum Günü Cem Yılmaz Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Yasar Unal:

51 yaşında olunca uzun mu yaşamış oluyor? Yarın ölse ne olacak? Bence saçmasapan saçma bir haber.

72
4
yanıtYanıtla
Punisher null:

adam 51 yasinda, uzun yasamin sirri mi ?? goren de 101 zanneder

59
4
yanıtYanıtla
Ferhat KILIÇ:

Uzun yaşamın sırrı para.

37
5
yanıtYanıtla
Mehmet Ttt:

La adam espri yapıyor. Ti' ye almış. Bunuda mı anlamıyorsunuz?

30
7
yanıtYanıtla
DünyAli:

Zenginsen parayı bu dünyada yemen için uzun yaşamalısın.

26
0
yanıtYanıtla
Ahmet Erdoğan:

Ramazan ayında rakı içmekte olaya dahilmi

20
6
yanıtYanıtla
Salih Yüksel:

elinde sonunda hebereceksin

17
3
yanıtYanıtla
Yusuf Bilmez:

71 yaşındayım, hangimiz uzun yaşamış oluyor. Herhangi bir sırrı da yok. Yarına da bir garantim yok,onun da yok. Bir saat sonrasının kime hangi sürprizi yaşatacağını kimse bilemez. Çok cahilce bir ifade …..

14
2
yanıtYanıtla
Arda Deniz:

Görende asır devirmiş zanneder

2
0
yanıtYanıtla
Hado:

Rakı yi unuttu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title