Haberler

Büyükşehir Kadınların Yanında

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde Kadınlar Günü programına katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Programda konuşan Özak, "Büyükşehir olarak her zaman kadınların yanındayız. Bugüne kadar KO-MEK'lerimiz de birçok hizmete imza attık. Annelere süt projesi, yaşlılara bakım hizmeti gibi birçok proje ile kadınlarımızın hayatını kolaylaştırdık." dedi.

Derinceli Kadınlardan Yoğun İlgi

Derince Ak Parti Kadın Kolları'nın Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında Derinceli kadınlara kadın hakları ile ilgili seminer verildi. Tiyatro gösterisinin de yapıldığı geceye katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Derinde Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve AK Parti İl yöneticileri katıldı. Programa Derinceli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Akdilek: Daha Çok Çalışmalyız

Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, "Dünya kadınlar gününü burada güzel bir programla hep beraber kutluyoruz. Kadınlar olarak hayatımız bu iktidar dönemi ile değişmeye başladı. Siyasete aktif olarak başlamamızla birlikte sorunların çözümünde inisiyatif almaya başladık. 8-10 yıl öncesi haklarımızı erkekler arıyordu. Şimdi yakaladığımız demokratik seviye bizi sevindiriyor. Şimdi daha çok çalışmalı, daha fazla üretmeliyiz. Çağdaş ve yaşanabilir bir dünya istiyorsak bu kadınlar olmadan olmaz" dedi.

Özak: Ko-Mek'le Hizmet Ettik

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programına davetli olarak katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, medeni bir toplum olabilmek için kadınların sosyal yaşamdaki yerini güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Özak, "Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik mesleki ve kişisel gelişim imkânları sundu. KO-MEK'lerle birçok hizmete imza atıldı. Amacımız kadınların ekonomiye katkı yapmaları, sosyal yaşamda etkin bir oynamalarıdır" dedi.

Kadınların Yanındayız

"Cennet anaların ayakları altındadır" diyerek konuşmasına devam eden Özak, "Bizim medeniyetimiz anaya 'Öf' bile denmesini büyük günahlardan sayar. İnsanı her şeyin üstünde tutar. O yüzden kadınlarımızın istimrar edilmesine, ayrımcılık görerek hayatın dışına itilmesine hiçbir zaman razı olmayacağız. Büyükşehir olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zübeyde Hanım Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title