Haberler

Bursaspor'da Neşeli İdman

Bursaspor, Pazar Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Güzel Bir Havada Neşeli Ortamda Yapılan Antrenman ile Sürdürdü.

Bursaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını güzel bir havada neşeli ortamda yapılan antrenman ile sürdürdü.

Bir buçuk saat süren antrenmanda sakatlıkları bulunan Hasan Yiğit ve Bekir Ozan takımdan ayrı düz koşu yaparken, De Souza, Mehmet Yılmaz ve Sercan Yıldırım yürüyüş yaptı. Antrenmanda 5`e 2 oyun, pas çalışmaları ve dar alanda çift kale maç yapıldı. Çift kale maçta İsmail Güldüren, Sumulikoski ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Brezilyalı oyuncu De Souza yeni saç stili ile dikkat çekti. Yeşil beyazlılar antrenmanın ardından Kayserispor maçı için tesislerde kampa girdi.

Forvet oyuncusu Sinan Kaloğlu, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ancak fazla gol pozisyonuna giremediklerini söyledi. Kaloğlu forvetin gol atması için takım oyununun çok önemli olduğunu belirterek, "Tek başınıza gol üretmek zor. Gol yollarındaki sıkıntının bir diğer nedeni ise rakibin aldığı önlemler. Özellikle sezonun ikinci yarısında birkaç kişi ile boğuşmak durumunda kaldım. Çok fazla rahat oynayamıyorum. Bunlara rağmen 2.yarıdaki performansımdan memnun değilim. Çok etkili olamadığımı düşünüyorum. Bunu mazaret olarak söylemiyorum ancak yaşadığım sakatlıklarında bu performans düşüklüğünde etkisi var" dedi.

Kayserispor maçına da temas eden Kaloğlu "Sezon başından beri hedefimiz 40 puandı.Bizim için bu hafta çok önemli.Bu hafta kazanıp 40 puanı yakalama şansımız olacak. Hem de çok başarılı olduğu belirtilen Kayserispor takımıyla aramızdaki puan farkı 1'e inecek. Bundan sonrada üst sıralar için hesap yapmaya başlayacağız. Geride kalan 6 maçta da rakiplerimiz ile oynayacağız. Bu maçlarda alacağımız skorlar bizi daha da üst sıralara çıkartabilir. Muhteşem taraftarımızın bizim yanımızda olup 90 dakika desteklemelerini bekliyorum. İnşallah bu maçtan yüzümüzün akıyla çıkmasını başarırız" diye konuştu

(İHS)

13.04.2007 18:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title