Haberler

Bursaspor, Çaykur Rizespor'u İkinci Yarıda Geçti

Bursaspor, Kendi Sahasında İlk Yarısını 1-0 Mağlup Kapattığı Maçta Çaykur Rizespor'u İkinci Yarıda Bulduğu Gollerle 2-1 Mağlup Etti.

Bursaspor, kendi sahasında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı maçta Çaykur Rizespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın ilk yarısının kabus gibi geçtiğini, ikinci yarıya toparlanarak sonuca gitmeyi bildiklerini söyledi. Oyuna kötü başladıklarını belirten Aybaba, "Rakip 2. dakikada 10 kişi kalmasına karşın oyun ve skor üstünlüğünü ele alacak hamleleri yapamadık. Maçın ilk yarısı kabus gibi geçti. İkinci yarı toparlanarak galibiyete gitmeyi bildik. Böyle maçlar stresli olur. Bursaspor futbolcusu neyi ne zaman yapacağını, ne zaman hücuma çıkıp, ne zaman defansa döneceğini, top çevirmesini bilmeli. Bu maçta bu eksiklikleri gördük. 3 puan sevindirici. Bu galibiyet bizim için ilaç oldu'' dedi.

Bazı taraftarların kendisine özellikle cephe aldığını vurgulayan Aybaba, "Ben bu takıma hizmet için geldim. Hepimiz bu vatanın evladıyız. Bu tepki ve çirkin tavırlar neden ? Ben hiçbir zaman yanlış yapmadım. Dürüst ve fazla iyi olmanın sıkıntısını her zaman yaşıyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, yakaladıkları avantajı değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Sonuç kötü olduğu için mutsuzum, ama oyuncularımın mücadelesinden memnunum. 10 kişi kaldık, öne geçtik. Elimizden geleni yaptık. Maç boyunca ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Canla başla mücadele ettiler. 90 dakika 10 kişi mücadele etmek kolay değil. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Hakem tarafından tribünlere gönderilmesini de değerlendiren Arıca, "Benim 15 yıllık futbolculuk yaptım. 15 yıllık da teknik direktörlük yaşantım var. Bugüne kadar hakemin 'h'sini bile ağzıma almadım. O pozisyonda hakeme sadece 'yazıklar olsun, size yakışmıyor hocam' dedim ve atıldım" diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, bu tip maçların stresli olduğuna dikkati çekti.

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İsmail Güldüren de, rakibi 10 kişi kalmışken yakalamayı avantaja çeviremediklerini kaydederek, "Eksik rakibe karşı pas yaparak oynasaydık belki skoru ilk yarıda belirlerdik. İkinci yarı daha zor başladı bizim için ama toparlanarak sonucu lehimize çevirdik. Bursaspor artık büyük ölçüde ligde kaldı. Şimdi hedefimiz daha yukarılara tırmanmak olacak" dedi.

Bursaspor takım kaptanı Egemen Korkmaz ise, ligin sonunun yaklaştıkça maçların daha da zor olduğunu belirtti. Maçın ilk yarısının kötü geçtiğini ifade eden Egemen Korkmaz, maçı galibiyetle bitirdiklerini açıkladı.

(EY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title