Haberler

Bursa: İbrahim Tatlıses Uludağ'ı Isıttı

Kurban Bayramı Arefesinde Uludağ Grad Yazıcı Otel'de Konser Veren Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, Tatilcileri Coşturdu. Sahneden Hayranlarının Hem Bayramını Hem de Yeni Yılllarını Kutlayan İbrahim Tatlıses, 2007 Yılının Dünyaya Barış Getirmesini İstedi

Kurban Bayramı arefesinde Uludağ Grad Yazıcı Otel'de konser veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tatilcileri coşturdu. Sahneden hayranlarının hem bayramını hem de yeni yılllarını kutlayan İbrahim Tatlıses, 2007 yılının dünyaya barış getirmesini istedi

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü türkücü 2007 yılından beklentilerinin arasında dostluk ve barış haricinde birşey olmadığını belirterek, "Bana göre yüce Allah para, şan, şöhret vermesin barış ve huzur versin. Barış ve huzur olunca hepsi kendiliğinden geliyor. Dünya insanları için barış istiyorum, benden şan, şöhreti, parayı alsın dünyaya barışı versin Allah'tan başka bir şey istediğim yok" diye konuştu.

Basın mensuplarına 2006 yılının kısa bir değerlendirmesini de yapan Tatlıses, "2006'da herşey bombaydı, çok güzeldi. 1 seneye 2 tane kaset sıkıştırdım. Birisi single'dı. Bunun dışında bir sürü çalışmaya ortak olduk" dedi. Rahatsızlıgı yüzünden dizi ve kaset calışmalarına bir süre ara vermek zorunda kaldığını belirten Tatlıses, "Bayramdan sonra yeni kasedi piyasaya sunacağız. Kasette bulunan 12 şarkının 6'sı kendime ait dizide. 4 bölum çektik, kanal belli değil ama açığız dizimiz ortada. Ekip arkadaşlarımı çok seviyorum, iyi de raiting alacağını umuyorum" dedi.

Bir gazetecinin "Sayın Tatlıses sizin hayatınız ne zaman film olacak, kendi hayatınızı filme çekmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna şaşıran Tatlıses espirili bir şekilde, "Benim hayatıma 100 bölüm, 200 bölüm yetmez. Çok uzun sürer, çekmeye zaman yetmez. Onun için bırakın kalsın" diye cevap verdi.

Saddam Huseyin'in idam edilmesi konusundaki bir soruya ise ünlü Tatlıses, "Biz insanların asılmasını değil, insanların korunmasını isteyen yüreğe sahibiz" şeklinde cevap verdi. Tatlıses, "Asmak, vurmak, kırmak olaylarına sanatçı olarak hoş bakamıyoruz. Politik olarak iyi olmadı bence. Onun da kendine göre seveni vardı. Umarım iyi olur, Allah mekanını Cennet etsin. Asıldığını da görmedik gerçi sadece ip takılıyor boynuna onu gördük. İp bile soğuk bir şey Allah kimsenin başına vermesin" dedi.

Ayrıca kendisine 2006 yılının en şık sanatçısı ünvanı verilmesine çok sevindiğini söyleyen Tatlıses, "Seneler sonra kravat ve mendili yeniden var ettik. Unutulmuştu, ayrıca gömleklerimize de aynı kumaşta mendil verdik. Öyle bir şey yoktu Türkiye'de, şimdi en az 20 firma bizi taklit ediyor. 2006 yılında 1 milyon dolara yakın ihracat yaptık, Avrupalı sayılırız" dedi

Bayram tatili nedeniyle Uludağ'da konser veren "İmparator" lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'i çok sayıda hayranı kişi başına 300 YTL para ödeyerek izledi. 600 kişinin bulunduğu Grand Yazıcı Otel'in balo salonunda Tatlıses'i izlemeye gelen simalar arasında Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demiral da vardı. Tatlıses konsere başlamadan önce ünlü oryantal Didem, yürek hoplatan bir gösteri yaptı. Konserine duygusal şarkılarıyla başlayan sanatçı, yeni kasedinden seslendirdiği şarkıları ile büyük alkış topladı. Konser sırasında fotoğrafını çeken bir kız çocuğunu yanına çağırıp "nasıl yüzüm güzel mi, neye benziyorum" diye soran İbrahim Tatlıses, kız çocuğunun "kokarcaya benziyorsun" cevabı üzerine bütün salon kahkahaya boğuldu. Konserin sonlarına doğru Tatlıses'i bir sürpriz bekliyordu. Doğum gününü kutlayacak olan Tatlıses'e bir sürpriz hazırlayan Fenerbahçeli kaleci Volkan, ünlü sanatçıya üzerinde "Nice mutlu yıllara" yazılı bir doğum günü pastası gönderdi. Bunun üzerine Volkan'ı sahneye çağıran Tatlıses, ünlü kaleciye sarılıp öptü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title