Haberler

Bursa'da 6 Engelliye Akülü Araba Verildi

AK Parti Bursa İl Sosyal İşler Başkanlığı Tarafından Osmangazi ve Yıldırım İlçelerinde Yaşayan İhtiyaç Sahibi 6 Engelliye Akülü Araba Verildi

AK Parti Bursa İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 6 engelliye akülü araba verildi.

AK Parti Bursa Sosyal İşler Başkanı Dursun Akan, Alemdar Mahallesi'nde oturan ve omurilik felci olan Muratcan Aladağ (11), Hocahasan Mahallesi'nde oturan ve 15 yıldır ayaklarından felçli olarak yaşayan Ayşe Berse (83), Fatih Mahallesi'nde oturan ve spastik özürlü olan Hasan Can Yılmaz (12), Zakir Akalın (17), Zeynep Alıcı (38) ve Kani Özışık'a (44) engelli arabalarını teslim etti.

Bursa'da bir yıla yakın sürede 100'e yakın akülü araba dağıttıklarını belirten Akan, AK Parti olarak hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini belirtti. (HLK-MHD) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title