Haberler

Bursa'da 19 Mayıs törenlerine motosiklet korteji damga vurdu

Güncelleme:

- Bursa'da 19 Mayıs törenlerine motosiklet korteji damga vurdu Bursa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı.

- Bursa'da 19 Mayıs törenlerine motosiklet korteji damga vurdu

BURSA - Bursa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. 102 motosikletten oluşturulan Türk bayraklı kortej beğeni toplarken, Fransa'dan bir motorcu da korteje katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayan 19 Mayıs törenleri, Kent Müzesi önünde devam etti. Günün anlam ve önemine dair konuşma Gençlik Spor Bursa İl Müdür Yardımcısı Bilal Kot tarafından yapıldı. İnegöl Gençlik Merkezi'nin folklor gösterisi ile devam eden tören, Bursa Büyükşehir Belediyespor karate gösterisi ve Yıldırım Belediyespor güreşçilerinin jimnastik gösterisi ile sürdü. En son mehter takımının konserinin ardından Bursa Motosiklet Derneği öncülüğünde 102 motosikletli Türk bayrakları ile kortej oluşturdu. Motosiklet kortejinin hemen peşinden off-road araçlarının geçişi ile tören sona erdi. Bir motosiklet tutkununun ise Fransa Paris'ten motosiketi ile geldiği öğrenildi.

Vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralları çevresinde izlediği programda her yaştan insan göze çarptı. Törenlere Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve Bursa protokolü katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mustafa Kemal Atatürk Motosiklet Bursa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title