Haberler

Bursa: Bursaspor Yönetim Kurulu Görev Bölümü Yaptı

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yabancı oyuncu transferi konusunda acele etmeyeceklerini söyleyerek, futbol konusunda tek yetkilinin Teknik Direktör Raşit Çetiner olduğunu belirtti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yabancı oyuncu transferi konusunda acele etmeyeceklerini söyleyerek, futbol konusunda tek yetkilinin Teknik Direktör Raşit Çetiner olduğunu belirtti.

Yeşil beyazlı ekibin dün yapılan kongresinde seçilen yönetim kurulu, bugün görev dağılımı yaptı. Bursaspor Yönetim Kurulu, ilk toplantısını Levent Kızıl'ın başkanlığında Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Başkan Levent Kızıl başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

"2. Başkan Ali Karasu, Genel Sekreter Murat Yanıklar, İcra Kurulu Başkanı Saffet Akarsu, İdari Asbaşkan Suat Mutafoğulları, Mali Asbaşkan Mehmet Çavuşoğlu, Pazarlama Sorumlusu Turgay Dursun, Futbol Federasyonu Temsilcisi Evsel Yılmaz, pilot takım sorumlusu Ekrem Senal, Altyapı Sorumlusu İrfan Koç, Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Tesisler Sorumlusu Haluk Özkıyıcı, Hukuki İşler Sorumlusu O. Hakan Öztürk, Amatör Şubeler Sorumlusu Mete Öz ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Gengörü".

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Levent Kızıl, Bursaspor'u daha iyi yerlere taşımak için çeşitli çalışma grupları oluşturacaklarını belirterek, "Kongre iyi geçti. Kazanan Levent Kızıl ve ekibi oldu. İnşallah güzel bir dönem geçiririz. Eski arkadaşlarımızı unutmayacağız. Onlar hep yanımızda olacaklar. Buna Mesut Mestan da dahil" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumluluğu gibi bir unvana gerek olmadığını, futbolun tek patronunun Raşit Çetiner olacağını kaydeden Başkan Kızıl, "Geçen seneki düzen devam edecek. Futbolcuya değil sisteme dayalı bir sistemimiz var. Elimizdeki maddi imkanlarla transferi yapıp, başarıyı bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerli oyuncu transferini büyük ölçüde bitirdiklerini kaydeden Başkan Kızıl, "Sadece Volkan Bekiroğlu için Malatyaspor'dan cevap bekliyoruz. Yabancı oyuncu transferinde ise aceleci davranmayacağız. Anlaştığımız yerli oyunculara önümüzdeki günlerde imza attıracağız. Yabancı oyuncu konusunda 26 Haziran'a kadar vaktimiz var. Almanya'daki Dünya Kupası maçlarını izleyeceğiz" diye konuştu.

Geçen sene Bursaspor'un Galatasaray ile bir hazırlık maçı oynadığını, bunun iki takıma da şans getirdiğini kaydeden Başkan Kızıl, "23 Temmuz'da bir hazırlık maçı daha yapacağız. Bursalı Başkan Özhan Canaydın'a teşekkür ediyorum. Forma sponsoru olarak Puma ile anlaştık. Yeni sezonda A takım ile birlikte Bursa Merinosspor ve altyapı takımları da Puma ürünleri giyecek. Yeni sezon kamp çalışmasını 2-16 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir'de yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title