Haberler

Burdur'da Güvenlik Koordinasyon Toplantısı

Burdur'da Güvenlik Koordinasyon toplantısıBURDUR'da 2017- 2018 akademik yılı başlangıcı öncesi Vali Şerif Yılmaz başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Burdur'da Güvenlik Koordinasyon toplantısı

BURDUR'da 2017- 2018 akademik yılı başlangıcı öncesi Vali Şerif Yılmaz başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne (MAKÜ) bağlı fakülte ve yüksekokullarda öğrenimlerine devam edecek öğrencilerin bu yılki öğrenimlerini huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlamalarını sağlayacak hususları görüşmek üzere Güvenlik Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Kılıç, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Kala ile Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Sabri Çatak katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yılmaz, "2017-2018 Akademik yılı öncesi üniversitemizin güvenliğiyle ilgili toplantı gerçekleştireceğiz. Özellikle eğitimle ilgili bilindiği gibi geçen haftalarda ilkokul, ortaokul ve orta öğretimleri kapsayan okul çevresi güvenliğiyle ilgili güvenlik toplantısı yaparak bir takım kararlar aldık. Bugün de üniversitemizle ilgili 2017- 2018 akademik yılının huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde devam etmesi için bir değerlendirme yapacağız. Üniversite çevresinde yapmamız gereken çalışmaları işbirliği çerçevesinde planlayacağız. Bu konuda eksiklerimiz, artılarımız, hem konaklamayla ilgili, hem öğretimle ilgili veya öğrencilerimizden diğer bize ulaşan talepleri burada arkadaşlarımızla beraber değerlendirme fırsatı bulacağız. Yeni akademik yılın rahat ve huzurlu bir şekilde hem öğrencilerimiz hem üniversitemiz açısından başarılı bir şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayret ve desteği vereceğimizi buradan ifade ediyorum. Hem hocalarımıza, hem de öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ali Orkun Ercengiz Şerif Yılmaz Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title