Haberler

Burdur Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

Burdur Belediyesi düzenlediği sünnet şöleni ile 65 çocuğu sünnet ettirdi.

Burdur Belediyesi düzenlediği sünnet şöleni ile 65 çocuğu sünnet ettirdi.

Serenler Otel'de düzenlenen sünnet şölenine Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve yardımcıları Serdar Başgül, Mustafa Özboyacı, AK Parti İl Başkan vekili Mehmet İzgi, belediye meclis üyeleri ve aileler katıldı.

Vali Yılmaz, yaptığı konuşmada, çocukların her şeyin en iyisine layık olduklarını belirterek, "Allah anne ve babalarına bağışlasın. En kötü günleri böyle olsun. Belediye başkanına da böyle güzel bir etkinlik için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Akkaya ise sünnet şöleninin İnsuyu etkinlikleri kapsamında yapıldığını belirterek, " Son günlerde hepimizin içini yakan hadiselerden, şehitlerimize olan saygımızdan İnsuyu etkinliklerini iptal ettik. Ancak sünnet merasimini yapmayı kararlaştırdık. Bugün merasimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah çocuklarımızın evlilik merasimlerinde bulunmak da nasip olur" diye konuştu.

Törende Vali Yılmaz ve Başkan Akkaya çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Akkaya Şerif Yılmaz Ak Parti Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title