Haberler

Buket Aydın, 7 Mayıs'ta Kanal D Ana Haber'de Koltuğu Devralıyor

Güncelleme:

Ahmet Hakan'ın görevden ayrılmasının ardından yerine getirilen Buket Aydın, 7 Mayıs Pazartesi günü izleyici ile buluşacak.

Tecrübeli haber spikeri Buket Aydın, 7 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Kanal D Ana Haber'de izleyici ile buluşacak.

AHMET HAKAN'IN KOLTUĞUNA OTURACAK

Gündemin önemli notlarının ve sıcak gelişmelerinin ekrana aktarılacağı Kanal D Ana Haber, artık Buket Aydın'ın sunumuyla hafta içi her gün saat 18.45'te izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

"HER ŞEYİ TOPLAYACAĞIZ"

Buket Aydın, Kanal D Ana Haber ile ekranda olacak olması ile ilgili "Değişimi hep çok sevdim, hayatım boyunca değişimin, devinimin peşinde oldum. Kanal D'de, haberdeki bu değişimin içinde olmak mutluluk verici. Hayatın her alanından haber diyebileceğimiz her şeyi toplayacağız, ekranlarda izleyiciye sunacağız. Çok daha geniş bir kitleye hitap edecek olmak bana büyük heyecan veriyor. Kanal D izleyicileri de bu heyecana ortak olursa ne mutlu bana…" dedi.

Kanal D Ana Haber, hafta içi her gün saat 18.45'te Kanal D'de

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Buket Aydın Kanal D Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (5)

DİYARBAKRLI:

SELAM BUKET HANIM HAYIRLISI OLSUN SAYGILAR

6
7
yanıtYanıtla
Wwww:

Yemin ederim ben kanal dyi TV d sildim

4
2
yanıtYanıtla
120 kilo''luk sevda kusuyam:

hayirli yayinlar kardesim ben potakal sadettin

2
0
yanıtYanıtla
drjohnfire:

tüpçü iş başında

2
0
yanıtYanıtla
Caner malgaç:

Haber

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title