Haberler

"Bu Benim Şehrim" Fotoğraf Yarışması

Güncelleme:

New Mexico'da National Geographic Expeditions fotoğrafçılık atölyesine katılma fırsatını kaçırmayın

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Reza Deghati'nın jürisinde olduğu ve Samsung Türkiye tarafından düzenlenen "Bu Benim Şehrim" fotoğraf yarışması son hızla devam ediyor.

Samsung Electronics Türkiye tarafından düzenlenen ve başladığı ilk gün 500 fotoğrafın yüklendiği ve birincinin New Mexico'nun başkenti Santa Fe'de National Geographic kaşifleri eşliğinde unutulmaz bir National Geographic Expeditions fotoğrafçılık atölyesine katılma hakkı kazanacağı yarışmaya 3 Aralık tarihine kadar katılabilirsiniz.

"Bu Benim Şehrim" www.bubenimsehrim.com #bubenimsehrim

3 Aralık tarihine kadar Samsung'un resmi Facebook sayfasında "Bu Benim Şehrim" konseptiyle düzenlenecek olan yarışmada her hafta belirlenecek bir temaya paralel olarak Reza o tema kapsamında çekeceği bir fotoğrafı uygulamaya yükleyecek ve kullanıcılar da o fotoğrafı referans alarak kendi fotoğraflarını çekip, yükleyecekler. Facebook'un yanısıra katılımcıların en iyi fotoğrafları instagram.com/samsungturkiye hesabından da #bubenimsehrim ve #mycity hashtag'leriyle takip edilebilir. Tüm Instagram kullanıcıları da yarışmadan bağımsız bu hashtag'ler ile kendi şehirlerinin fotoğraflarını paylaşabilirler.

National Geographic kaşifleri eşliğinde unutulmaz bir fotoğraf atölyesi kazanma şansı

"Şehrin Tarihi", "Şehrin Doğal Güzellikleri", "Şehirden İnsan Manzaraları" ve "Şehrin Hayvanları" başlıklarıyla belirlenen temalarda yüklenen fotoğrafları Reza, National Geographic Channel ve Samsung üyelerinden oluşan jüri değerlendirecek ve her konseptin birincisini belirleyecek. Yarışma bitiminde 4 konseptin birincileri arasından ise yarışmanın ana birincisi belirlenecek. Yarışma birincisinin Samsung NX1000 fotoğraf makinesi kazanacağı yarışmada, kategori birincilerinin ödülü ise Samsung WB150 Smart Fotoğraf makinesi olacak. Ayrıca yarışma ana birincisi bir yakınıyla birlikte ödüllü National Geographic kaşifi Nevada Wier eşliğinde New Mexico'nun başkenti Santa Fe'de unutulmaz bir National Geographic Expeditions fotoğrafçılık atölyesine katılma hakkı da kazanacak. 7 gün boyunca Santa Fe'nin eşsiz manzarasını, Canyon Road ve Georgia O'Keeffe's Ghost Ranch'de güneşin doğuşunu uzmanların eşliğinde görüntüleme şansına sahip olacak.

bubenimsehrim.com / #bubenimsehrim #mycity

Reza Deghati ile Bu Benim Şehrim videosunu izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=Yo4SYRXEA5k

Reza Deghati ile İstanbul'u farklı gözlerle deneyimlediği diğer videolar aşağıdaki linkler ile izlenebilir: https://www.youtube.com/watch?v=ZwdLNizEsBg

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dudlxi0Rg

Her an her yerde fotoğraflarınızı paylaşmak Samsung Smart Fotoğraf makineleri artık çok daha kolay

Samsung'un Wi-Fi'yı destekleyen teknolojisi ve özellikleri, bir yandan her seviyedeki fotoğrafçıların fotoğraf deneyimlerini daha basit, daha akıllı ve daha kolay paylaşılabilir bir hale getirirken, diğer yandan da görüş rahatlığı sağlıyor.

Dünya genelinde tahmin edilen 2,5 milyar dijital fotoğraf makinesi sahibinin çevrimiçi olarak veya sosyal medya ile fotoğraf paylaştıkları ve 150'den fazla ülkede 500 binden fazla Wi-Fi bağlantı noktası bulunduğu göz önüne alınırsa Wi-Fi özelliğinin sunduğu faydaların her zamankinden daha da önemli bir boyuta ulaştığı görülüyor. Samsung'un Wi-Fi özellikli smart fotoğraf makinesi serisi yediden yetmişe tüm kullanıcıların her zaman ve her yerde kablosuz dünyanın avantajlarından yararlanabilmesini sağlıyor. Dijital görüntüleme sektörünün öncü yenilik lideri Samsung Electronics, entegre Wi-Fi teknolojisi konusundaki giderek artan tüketici talebine de yeni ürünleri ile cevap veriyor. Samsung'un üstün fotoğraf çekme özelliklerine sahip teknoloji öncüsü Smart Fotoğraf Makinesi serisi fotoğraf deneyiminin basit ve kesintisiz bağlantının sadece bir tuş uzaklığında olması için tasarlandı.

Kullanıcı sadece bir dokunuşla, Smart fotoğraf makinesinde seçilen fotoğraf ve videoları her zaman ve her yerden kablosuz olarak gönderebilir, özel anlarını anında sosyal ağlarda paylaşabilir ve çevrimiçi albümler hazırlayabilir. Ayrıca, daha sonra indirmek üzere özel AllShare depolama alanlarından da yararlanabilir. Bu en yeni kablosuz özellikler Samsung'un smart fotoğraf makinelerinin anında ve sınırsızca paylaşılan yeni bir yaratıcı hikayeler dünyası oluşturduğunu gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

New Mexico Türkiye Samsung Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title