Haberler

    Bosna Bayram Yeri!

    Bosna Hersek'te tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

    Dünya Kupası F Grubu #39;nda TSİ 01.00 #39;de Nijerya ile karşılaşacak Bosna Hersek #39;te milli maç heyecanı yaşanıyor.

    Brezilya #39;nın Cuiaba kentindeki Pantanal Arena #39;da oynanacak karşılaşmaya saatler kala başkent Saraybosna sokakları hareketlenmeye başladı. Havanın kararmasıyla birlikte şehir merkezine akın eden taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu.

    Saraybosna #39;nın en işlek caddelerinden biri olan Ferhadiye Caddesi #39;ndeki kafe ve restoranlardan maçı yakınlarıyla izlemek isteyen futbolseverler, ayakta kalmamak için erken saatte kafelere akın etti.

    Milli takım formaları, atkı ve bayraklarla şehir merkezini adeta sarı-laciverte boyayan taraftarlar, maç saatini beklemeye başladı.

    Saraybosnalılar, şehir merkezindeki Saraybosna Çocukları Meydanı, Aliya İzzetbegoviç Meydanı, Orduevi ve Vilsonovo Yürüyüş yoluna kurulan dev ekranlarda da maçı farklı bir atmosferde izleme imkanı bulacak.

    Öte yandan Sırbistan #39;ın başkenti Belgrad #39;da da quot;Komşularını destekle quot; kampanyası kapsamında şehir merkezine kurulan dev ekranda, Bosna Hersek ve Nijerya maçı izlenecek.

    KADER MAÇI

    Gruptaki ilk maçında Arjantin'e 2-1 mağlup olan Bosna Hersek, Nijerya'ya da kaybetmesi durumunda kupadan elenecek. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılan Bosna Hersek, turnuvadaki ilk galibiyeti için sahaya çıkacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Nijerya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title