Haberler

Boncuk Ameliyatla Görecek

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Turizmci Ali Fethi Subaşı'nın Sokakta Bulduğu 'Boncuk' Adlı Kediye Göz Ameliyatı Yapılacak.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde turizmci Ali Fethi Subaşı'nın sokakta bulduğu 'Boncuk' adlı kediye göz ameliyatı yapılacak.

Sahiplendiği gözleri görmeyen kedi yavrusunu veteriner Murat Turhan'a muayene ettiren Şubaşı, gözlerinin ameliyatla açılabileceğini öğrenince ameliyat yapılmasını istedi. Boncuk'u muayane eden veteriner Murat Turhan, "Kedinin gözleri doğuştan kapalı. Veteriner fakültelerinde yapılacak bir ameliyatla açılabilir. Gözlerinin görmemesinin dışında herhangi bir sağlık sorunu yok." dedi.

Boncuk'u 6 ay önce sokakta oynayan çocukların elinden aldığını belirten 64 yaşındaki Ali Fethi Subaşı, "O günden beri bakıyorum. Büyüdü. Evimizin maskotu haline geldi. Ancak gözleri görmediği için zorluk çekiyor. Bazen sokağa çıkıyor. Eve girmek istediği zaman kapıdaki zinciri sallıyor. Biz de onu içeri alıyoruz. Ameliyat yaptırmak istiyorum. Gözleri açılırsa hayatı kolaylaşacak. Masraftan kaçınmayarak ameliyatı yaptıracağım. İstanbul'daki evimde de bir karganın ağzından aldığım kedi yavrusuna bakıyorum. Hayvanları çok severim" dedi.

(BT-MŞ

FOTOĞRAF ALTI:

Ali Fethi Subaşı Boncuk adlı kedisini veteriner Murat Turhan'a muayene ettirdi.

15.10.2007 15:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title