Haberler

Bolu'da silahlı kavga 2 yaralı

Güncelleme:

Bolu'da silahlı kavga 2 yaralı BOLU'da, iki grup arasında çıkan tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Bolu'da silahlı kavga 2 yaralı
BOLU'da, iki grup arasında çıkan tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Saldırganlar olay yerine geldikleri aracı bırakarak kaçarken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 22.30 sıralarında Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Telefon görüşmesi yaparak buluşan iki grup, cadde ortasında bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Tabancaların ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada 2 kişi bacağına isabet eden mermi ve saçmalarla yaralandı. Bacağına 2 kurşun isabet eden Mustafa M., kanlar içerisinde yerde yatarken ilk müdahaleyi olay yerindeki arkadaşları yaptı.
Mustafa M. ve ismi öğrenilemeyen diğer yaralı, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Şüpheliler olay yerine geldikleri aracı bırakıp kaçarken, polis ekipleri kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kavga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title