Haberler

Beyoğlu'nda Lise Öğrencisi Bıçaklandı

Beyoğlu'nda, otobüs durağına yürüyen lise öğrencisi Kadir Can, tanımadığı 4 genç tarafından sol bacağından bıçaklandı.

Beyoğlu'nda, otobüs durağına yürüyen lise öğrencisi Kadir Can, tanımadığı 4 genç tarafından sol bacağından bıçaklandı. Durakta bekleyenlerin şaşkın bakışları arasında 15-16 yaşlarındaki ikisi sarışın, ikisi esmer 4 saldırgan Tepebaşı yönüne doğru koşarak uzaklaştı.

Olay 16:00 sıralarında Beyoğlu Refik Saydam Caddesi üzerinde meydana geldi. Evine gitmek için Şişhane Otobüs Durağı'na yürürken Sultan Ahmet Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Kadir Can (18), yanına yaklaşan 4 kişi tarafından bıçaklandı.

Saldırganların cep telefonunu almak istediklerini iddia eden genç, çevredekiler ve olay yerine gelen polis ekiplerinin yardımı ile kanayan sol bacağına pantolon kemeri ile tampon yapıldıktan sonra ambulans çağrıldı. Kadir Can, kendisini bıçaklayanları tanımadığını söyleyerek, "4 kişiydiler, galiba telefonu istediler" dedi. Olayı gören bir vatandaş da saldırganların 2'si sarışın 2'si esmer 4 kişi olduklarını ve bıçaklanan kişinin otobüs durağına geldiğini söyledi. Yaralı genç, olay yerine gelen ambulansla Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganların eşkallerini alan polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlattı

Ümit TÜRK- Hasan YILDIRIM/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title