Haberler

Beşiktaşlı Domagoj Vida, Portekiz Maçında Sakatlandı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta forma giyen Hırvat stoper Domagoj Vida, ülkesinin Portekiz ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida, milli takımda sakatlandı. Portekiz'le oynanan karşılaşmada sakatlanan Vida, 28. dakikada sedyeyle oyundan çıktı.

Portekiz ile Hırvatistan arasında oynanan maçın 28. dakikasında gelişen Portekiz atağında son adam olan Vida, Andre Silva'nın yanından kayarak yaptığı müdahaleyle tehlikeyi önledi. Ancak bu pozisyon sonrasında acılar içinde yerde kalan Vida için sağlık heyeti sahaya indi ve ilk müdahale yapıldı.Hırvat futbolcu sonrasında tedavi için saha kenarına geldi ve yaklaşık 2 dakika sonra oyuna geri döndü.

VİDA OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Vida daha sonrasında yeniden sakatlık yaşadığı bölgede ağrılar hissetti ve oyuna devam edemedi. Hırvat futbolcu sedye ile kenara alındı ve yerini Jedvaj'a bıraktı. Vida'nın sakatlandığı pozisyonda kalesini terk eden Kalinic, zamanlama hatası yapınca takım arkadaşının koluna bastı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domagoj Vida Hırvatistan Portekiz Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Tespit Direktör:

20 milyon euro adam gibi adam.

5
1
yanıtYanıtla
ankara:

bu mantarı kim ne yapacak ki. . .

1
2
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Kartal yüksek ucarken kötü olmus.

1
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Bu adam edeceği 3 milyon euro.

0
0
yanıtYanıtla
tarık çözdal:

atın çöpe

0
0
yanıtYanıtla
auditor:

vida oldu şimdi tornavida . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Pala:

Sana veririz lazım olur tornavidayı kullanırsın

yanıt7
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title