Haberler

Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'Çukur' dizisi üstünden gönderme: Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?

Güncelleme:

Siyah-Beyazlılar, Ghezzal ve Rosier transferinde araya giren ezeli rakip Galatasaray'a halen biraz kızgın. Rosier transferini duyururken bazı göndermeler yapan Kara Kartal, Ghezzal'da da bunu yaptı. "O nereye gideceğini bilir" videosunda dikkat çekici bir detay daha yakalandı. Çukur dizisinde çalan 'Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi?' türküsü videonun en sonuna eklendi. Bu kısım da oldukça manidar bulundu.

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki Rosier-Ghezzal savaşı, futbolcuların Beşiktaş'ı tercih etmesiyle son buldu. Siyah-Beyazlılar bu transferlerde oldukça ısrarcı davranarak ezeli rakibine çalım attı. Transfer sürecinde Burak Elmas ve Ahmet Nur Çebi, üstü kapalı göndermeler yapmıştı birbirine.

Beşiktaş'tan ezeli rakip Galatasaray'a 'Çukur' dizisi üstünden gönderme

'ALÇAKLARA KAR YAĞIYOR'

Beşiktaş'ın Ghezzal videosunda, evraklarını motosikletle kendisi götüren Ghezzal'la ezeli rakibe 'O nereye gideceğini bilir' göndermesi yapıldı. Ancak videonun sonundaki gönderme de oldukça sertti. Çukur dizisinde düşmanlar mağlup edildikten sonra çalan 'Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi?' türküsü bu videoda da kullanıldı. Galatasaray'ın bu göndermelere nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rachid Ghezzal Galatasaray Beşiktaş Çukur Haberler

500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

sanki 200 milyona Ronaldo aldılar. Atltiustu 3.5 milyona Leicester in istemediği oyuncu aldılar. Zaten superlig harici bir ligde oynayamaz çünkü kosmayan oyuncu artık Avrupa'da tutulmaz.

24
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title