Haberler

    Sezon Başında Teknik Kadroya Katılan Guti Hernandez, Sosyal Medyadan Beşiktaş'ı Takip Etmeyi Bıraktı

    Güncelleme:

    Sezon başında yardımcı antrenör olarak takıma katılan Guti Hernandez, Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bıraktı. İspanyol çalıştırıcı, bu olayın açığa çıkmasından kısa bir süre sonra ise siyah-beyazlıların sosyal medya hesaplarını yeniden takibe aldı.

    Sezon başında Real Madrid'in 2 yıllık antrenörlük teklifini reddederek, 2010 yılında da formasını giydiği Beşiktaş'ın teklifini kabul etmişti. Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen Guti'de bugün flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol antrenörün Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarını takibi bıraktığı görüldü.

    İSVEÇ'E GİTMEDİ!

    Beşiktaş'ın Avrupa Liginde karşılaştığı Malmö maçının kafilesinde de yer almayan Guti'nin bu hareketi kafalarda soru işareti bıraktı. Bu olayın sosyal medyada konuşulmasının ardından Guti, yeniden Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarını takip etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Guti Hernández Sosyal Medya Real Madrid Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Ellogo:

    Su besiktas varya milleti getirip basimiza Adam etmek te ustune yok. Yakinda karius kaptan bile yapar lar. Nasil basiretsiz bir takim bu ya

    3
    3
    yanıtYanıtla
    ARNAVUT KÖFTESi:

    Nevar bundan, adam Resmen gitmek istiyor. . S Günes gibi keindini yere burakmak istemiyor. . Bunlarin hepsi Cacik demistir. . . Sen iyi gölcüsün. . bu sahtekarlarin yaninda kalma git. Gitmek en iyisi dir. .

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title