Haberler

Beşiktaş Maçının Ardından

Hakan Kutlu, son iki haftadır iyi kadroya sahip iki takımlarla oynadıklarını ve 4 puan aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Beşiktş ile golsüz berabere kalan Ankaragücü'nün teknik direktörü Hakan Kutlu, son iki haftadır iyi kadroya sahip iki takımlarla oynadıklarını ve 4 puan aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, "Her iki takım da pozisyona girdi. Maç 0-0 bitti. Maçın hakkı buydu" dedi.

Mvcut yönetim kurulunu eleştiren Kutlu, futbolcusu Turgut Doğan Şahin'in satılmamasını istediğini vurgulayarak, "Fakat bu isteğim yerine gelmedi. Kan kaybı devam ediyor. Sanki batan geminin malları kaçırılıyor. Köklü bir takım olan Ankaragücü'ne sahip çıkılması gerekiyor. Yönetim kurulu yanlış yapıyor. Maçta futbolu çirkinleştirecek savunma anlayışı yoktu" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuvada ise, şunları söyledi;

"Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı ve maçtan önceki çağrılara kulak verdiler. A2 takımı ağırlıklı kadromuzla Mersin maçından 3 puan aldık. Maçtan önce yaptığım açıklamada 'bu genç çocuklar formaları ve camiaları için oynayacaklar' dedik. Forma aşkıyla oynadık. Taraftarımız huzurunda bizlere Beşiktaş karşısında daha üstün bir oyun sergileyerek bir puanı armağan ettiler. Bu çocuklara Ankaragücü camiası adına teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle tüm kalbimle, tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu genç çocuklar Ankaragücü için oynayacaklar. 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah elimizden gelenin fazlasını yaparak ligde kalacağız."

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal da, "Böyle maçlarda pozisyon bulmak zordur. Bulduğunuz da atmanız gerekir" şeklinde konuştu.

Ankaragücü'nü tebrik eden Portekizli çalıştırıcı, "Çok istekliler. Böyle devam ederse daha iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Maçta tek taraf vardı. Golü arayan bizdik. Ankaragücü savunma onyadı. Böyle maçlarda pozisyon bulmak zordur. Bulduğunuz da atmanız gerekir. Pozisyon bulduk, ama atamadık" dedi.

Carvalhal, yönetimden transfer talebi olmadığını ifade ederek, "Sakat oyuncular iyileşiyor. Form tutacaklar ve takıma katılacaklar. Ekibimden çok memnunum" diyerek sözlerini tamamladı.

Siyah-beyazlı oyuncu Ekrem Dağ da, çok üzgün olduklarını vurgulayarak, "Ankaragücü iyi mücadele etti. Pozisyon bulduk ama değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakan Kutlu Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title