Haberler

Beşiktaş'ın Rakibi Vestel Manisaspor, İstanbul'a Geldi

Yarın Akşam Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda Mücadele Edecek Olan Vestel Manisaspor, Bugün Akşam Saatlerinde İstanbul'a Geldi.

Yarın akşam Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda mücadele edecek olan Vestel Manisaspor, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Atatürk Havaalanın'da Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ege temsilcisinin futbolcuları İstanbul'dan puan yada puanlarla döneceklerini belirttiler. Vestel Manisapor Başkanı Haluk Çubukcu, iki maç üst üste Beşiktaş ile oynayacaklarını ifade ederek,"Yarın oynayacağımız maçta iyi sonuçla Manisa'ya dönmek istiyoruz. Beşiktaş ile Çarşamba günü Kupa maçı yapacağız. İkinci yarının tüm takımlarımıza hayırlı oğurlu olmasını dilerim. Ligin Fair - play ruhu içinde geçmesini istiyorum. Ve herkesin birbirine yardımcı olmasını diliyoruz" dedi.

Ligin ilk maçlarının her zaman önemli olduğunu belirten tecrübeli defans oyuncusu Ümit Bozkurt ise," Üstümüzdeki rakip ile oynayacağız. Bunin için çok önemli bir maç. Beşiktaş çok büyük bir camia. Bunun bilinçindeyiz. Bizim için çok zor bir maç olacak. İstanbul'dan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Vestel Manisaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Okan Koç da, Beşiktaş taraftarı gibi muhteşem bir taraftarın karşısına çıkacaklarını vurgulayarak,"Beşiktaş'dan 3 puan almak için geldik. Bunu başarabilecek güçteyiz. Hocamızın bize haftaiçinde verdiği taktiği uygulayabilirsek bu maçı kazanabileceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, basın mensuplarının röportaj istediğini reddetti.

Vestel Manisaspor, Beşiktaş karşısında şu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor :

Fevzi - Şener, Ümit, Burak, Kalabane- Selçuk, Uğur, Sezer, Reinaldo- Rafael, Holosko

SAKAT: Yok

CEZALI: Nizamettin, Hakan Balta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title