Haberler

Beşiktaş, 17 yaşındaki Andona Jacob'u İstanbul'a getirerek antrenmana çıkardı

Güncelleme:

Önümüzdeki sezonlar için genç potansiyelleri kadrosuna katmayı amaçlayan Beşiktaş, sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Siyah-beyazlılar 17 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Andona Jacob'u denemek için İstanbul'a getirdi ve A takımla antrenmana çıkardı.

Beşiktaş, 17 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Andona Jacob'u denemek için İstanbul'a getirdi. Jacob ve menajeri Mesrun İzzet transferi görüşmek için İstanbul'a geldi.

SERGEN YALÇIN ÇOK BEĞENDİ

Orta sahada ve forvet hattında forma giyebilen genç Nijeryalı denenmek için İstanbul'a getirildi. Jacob bir gün önce Sergen Yalçın'ın talebiyle A Takımla antrenmana çıktı. Sergen Yalçın ve ekibinin oldukça beğendiği Jacob sonrasında u17 takımıyla antrenmanlara çıkmaya başladı. Radyospor Haber Müdürü Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Beşiktaş bu oyuncuyu u17 takımına transfer edebilir. Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmek için ise 12 günü var.

Beşiktaş, 17 yaşındaki Andona Jacob'u İstanbul'a getirerek antrenmana çıkardı

"BEŞİKTAŞ'TA BANKO OYNAR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Mithat Halis oyuncuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu.

Jacob'un büyük bir potansiyel olarak Beşiktaş'a tavsiye edildiğini söyleyen Halis, "Oyuncu bu Beşiktaş'ta banko oynar. Jacob 1 hafta önce Nijerya karmasıyla birlikte Antalya'daydı. Jacob orada herkesin dikktini çekti. 32 numaralı formasıyla hepimizi büyüledi. Jacob çok hızlı ve yetenekli bir oyuncu. Beşiktaş'a büyük bir potansiyal olarak tavsiye edilmiş" şeklinde konuştu.

"GALATASARAYLI SERI'DEN DAHA İYİ"

Mithat Halis, G.Saray forması giyen Michael Seri ile Jacob'u kıyaslarken, "Galatasaray'da Seri'den falan çok daha iyi bir oyuncu. Orta sahada, hücumda ve kanatta oynayabiliyor. Beşiktaş A takımında rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu. Orada Ukrayna takımına karşı bir maç yaptılar. Zorlu bir rakibe karşı oynamasına rağmen harika oynadı. Beşiktaş'ta Diaby ve Nkoudou'dan çok daha iyi bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, 17 yaşındaki Andona Jacob'u İstanbul'a getirerek antrenmana çıkardı

ANDONA JACOB KİMDİR?

Andona 7 Ocak 2002'de Nijerya'da dünyaya geldi. 1.72m boyundaki oyuncu ofansif orta saha ve santrafor mevkilerinde forma giyiyor. Şu anda Goddosky FC takımında forma giyen Jacob 39 golle takımının en golcü oyuncusu konumunda.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özgür Sancar İstanbul Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (11)

DARISI ŞİKECİ:

YİNE TİNERİ FAZLA KAÇIRMIŞLAR. JACOP 150M EURO LEN

1
7
yanıtYanıtla
Nirvana:

İyi oyuncu olabilir . Ama yaşı kemik yaşı ile mukayese edilmeli . afrikalıların yaşları sahte olabilir . 17 yaşa göre çok iyi olan biri 20 yaşında ise yeterince iyi olmayabilir . Futbolun içinden gelenler ne dediğimi anlar .

3
4
yanıtYanıtla
team system:

O kadar iyi kabul ! Peki o halde neden Galatasaraylı SERİ ile karşılaştırılıyor ? Sanki Seri çok iyi beğenilen istenilen bir futbolcuda onunla karşılaştırılmış gibi olmuş !

4
3
yanıtYanıtla
sacma:

. . . ve üstelik Seri 8 veya 6 numara oynarken bu forvet arkasi ve Kanat oyuncusu. . nasil bi kiyas bu

yanıt2
yanıt0
kartal nado:

Allah , Allah , bu kadar gözde de , şimdi bir tek biz mi görüp kapmış olacağız bu vatandaşı yani ? ilginç ! . . :)

4
2
yanıtYanıtla
En Sonunda Aklı Başında Yönetim:

Genç yetenekleri büyük takımlar hemen almaz(Messi veya ronaldo gibi 12-13 yaşında paf takıma alınmadı ise) ilk önce avrupa arenasında boy göstereceği bir takım alır oynatır ve satar. Benfica bu yüzden para içinde yüzüyor. Doğru yolu bulursak iyi olur.

yanıt2
yanıt2
Adınızı Yazın:

kaç yaşında olduğunun ne önemi var bizi şampiyon yapacak golleri atsın isterse 40 yaşında olsun

3
1
yanıtYanıtla
team system:

Mithat Halis kim ? Seri çok kaliteli bir futbolcu olsa zaten şu anda Galatasaray da olmazdı !

0
2
yanıtYanıtla
tkp:

ben bile seriden iyiyim:))

1
1
yanıtYanıtla
GAZİKENTLİ27:

helal olsun çemişgezekli:)))

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title