Haberler

Arda'dan Yeni Açıklama: Geçmişte Yaşananları Bilenler İçin, Neden Böyle Davrandığımı Anlamak Zor Olmayacaktır

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ile Berkay arasında bir gece kulübünde başlayan ve özel bir hastanede devam eden olayla ilgili Arda yeni bir açıklama yaparak, "Geçmişte yaşananları bilenler için, neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır." dedi.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan ve devamında özel bir hastanede devam eden olayla ilgili Arda Turan'dan yeni bir açıklama yaparak, "Geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır." dedi.

Arda'dan Yeni Açıklama: Geçmişte Yaşananları Bilenler İçin Neden Böyle Davrandığımı Anlamak Zor Olmayacaktır

Arda Turan sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

Konu 'Arda Turan' olunca, magazin medyası gerçekleri değil dedikoduları tercih ediyor. Bu hep böyle oldu. Ama bu defa, her defasından farklı olarak beni çirkin bir iftira ile sadece kamuoyunun önüne değil, 8,5 aylık hamile eşimin de önüne attılar. O gece neler olduğunu uzun uzun anlatabilirim. Orada bulunan hanımefendilerin hiçbirini tanımadığımı, hiçbiriyle kendimi ya da ailemi küçük düşürecek bir diyaloğa asla ve asla girmediğimi uzun uzun açıklayabilirim.

Arda'dan Yeni Açıklama: Geçmişte Yaşananları Bilenler İçin Neden Böyle Davrandığımı Anlamak Zor Olmayacaktır

Ama üzerime atılan iftira hakkında en hafif tabiriyle tek bir kelime kullanmayı tercih ediyorum; "YALAN". O gecenin başlangıcında olanlarla ilgili başka hiçbir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum. Bahsi geçen kişinin tepkisine ise orantısız bir tepki verdiğimi kabul ediyorum. "Başka birisi olsa böyle sert bir tepki verir miydin?" derseniz, hayır vermezdim. Ama geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır. Yine de aşırı bir tepki gösterdim. Kendisine de o gece üzüntümü dile getirdim. Ben profesyonel bir sporcuyum ve öfkemi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım. Bunu hem sahada hem özel hayatımda yapabilmeliyim.

Berkay ile Kavga eden Arda Turan'dan Yeni Açıklama: Yalan

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

KAAN:

Arda turana yapılan haksızlıklar kimseye yapılmamıştır ve berkay ve eşi sizce yalan söylemiyormu evet ardanın sicili kabarık sicili kabarık olduğu için rahatlıkla arda suçlanabiliyor berkayın eşi gündeme gelebilmek için iftira atmış olamazmı türkiyede gündeme gelmek için çoğu kişi her türlü sinsiliği yapıyor bunu herkez biliyor

13
24
yanıtYanıtla
VOLKAN:

Arda adamdır , kraldır , babadır diyenlere soruyorum ? Eşiniz hamile , doğum yapmasına az kalmış . Siz olsanız gece kluplerinde fink atarmısınız? Eğer sizin için bu normal bir davranışsa sizlerinde eşlerinize verdiğin değer bu kadardır. Arda adamdır demeye devam edin :)

30
2
yanıtYanıtla
arda adamdır:

ardaya iftira ve yalan atılmıs. . adam söluyor. karsıdakı bekay canerın karısıyla yasak ılıskı yasayan bırısı.

11
20
yanıtYanıtla
hadi be:

Berkay''ın karısının suçu ne?

yanıt5
yanıt0
Nedim:

herkez yalan söylüyor öylemi?ya sen cokmu dogrusun Arda?

23
8
yanıtYanıtla
VATAN53:

bu arda efendiyi savunacak bir söz bulamıyorum. kendini de kariyerini de bitirdi. yerinde olsan terk ederim bu diyarı.

19
10
yanıtYanıtla
arda:

arda deli kanlı pis is yapmaz o adamda dokunmasaydi bisey olmaz eylesir geçer sokakta hergün kavgalar var kafa göz dağılıyor zaten dağıtma işi her yerde var

6
15
yanıtYanıtla
sporcuymuş:

arda turan he he he he. akşamdan sabaha doğum yapacak karını yatağında evde bırak git mekanda arkadaşlarınla eğlenmeye. bir kere sende bu söylediğin vasıflar olsa o eşini yalnız bırakmazsın. edebiyatı bırak da edebiyatçılar yapsın. Berkay da hatalı olabilir yalan söylemiş de olabilir bunlar iftira da olabilir ama sen kaybettin arda turan.

17
4
yanıtYanıtla
Lazzz 61:

Bir gs olarak senden nefret ediyoruz arda turan

10
10
yanıtYanıtla
Ali:

Arda at artık yalanları

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title