Haberler

Wolf Lakaplı Boksör, 6. Türkiye Şampiyonluğunu Kazandı

64 kiloda mucizeler yaratan genç kick boksçu Üzeyir Çukadar ringde adeta şov yaptı ve rakibini 3-0 yenerek, 6. Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Maç boyunca rakibine açık ara üstünlük sağlayan Wolf lakaplı boksör Üzeyir Çukadar, üst üste attığı döner tekmeler ile rakibini sallarken seyircilerden büyük alkış aldı.

Şampiyonluk kupasını, federasyon başkanının elinden alan yetenekli sporcu Üzeyir Çukadar, kısa bir konuşma yaparak antrenörleri Hüseyin Oflu ve Yaşar Yalçın'a, ana sponsoru Beddo'ya ve babası Ramazan Çukadar'a her zaman destekçisi ve yanında oldukları için teşekkür etti.

12 Mayıs Cumartesi günü Yahya Kemal Beyatlı gösteri merkezinde gerçekleşen Türkiye Kick Boks şampiyonası ayrıca TV8,5 ekranlarından da canlı yayınlandı. Maç sonrası kuliste yoğun bir ziyaretçi ve tebrik akınına uğramasına rağmen sorularımızı yanıtlamayı kabul eden genç boksöre, dünyaca ünlü MMA döğüşçüsü Conor McGregor tarzı tekniğinin sırrını ve hedeflerini sorduk :

Geçmişte milli bir boksör olan dayısı sayesinde çocuk yaştan itibaren boks eğitimi aldığını belirten Üzeyir, başarısının sırrını değerli antrenörlerine ve sıkı çalışmaya bağladı. Yaz aylarında Thailand'da turnuvalara katılacak olan sporcumuzun en büyük hedefi ise Dünya şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırıp milli marşımızı söyletmek. Değerli sporcumuza başarılar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Spor

Yaşar Yalçın Kick Boks Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title