Haberler

Bebeğini Facetime Sayesinde Doğurdu

Güncelleme:

ABD 'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bir kadın , bebeğini alışılmadık bir yöntemle dünyaya getirdi.

ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bir kadın, bebeğini alışılmadık bir yöntemle dünyaya getirdi.
Dr. Meena Devalla adlı kadın sağlığı ve doğum uzmanı, geçtiğimiz Perşembe ameliyatta olduğu bir sırada, muayenehanesinden bir telefon aldı. Hastası Keyanna Rivera'nın muayenehaneye geldiği ve doğumunun başladığı bildiriliyordu. Ancak Dr. Devalla'nın doğuma yetişmesi mümkün değil gibi görünüyordu. Stres anında hızlıca çözüm üreten Dr. Devalla telefonundan FaceTime uygulamasını açtı ve doğumu görüntülü konuşma yaparak yönetti.

ABD'de yayın yapan MyFox New York kanalına konuşan anne Rivera, "Doktorum fiziken orada olmasa bile yine de olaya müdahale etmesi beni çok rahatlattı. Sürekli buraya kıskaç takın, şunu yapın, bunu yapın diye direktif veriyordu" diye konuştu.

FACETİME İLE DOĞAN İLK BEBEK

Hayata gözlerini açan Rafael, bildiğimiz kadarıyla FaceTime yoluyla doğan ilk erkek çocuk oldu. "Yeni nesil teknolojinin içine doğuyor" sözü bu olayın ardından bir miktar daha anlam kazanmış gibi…

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

New Jersey Anne Çocuk Teknoloji Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

İzmitMobil-IOS:

Hosheldin bebiş

4
0
yanıtYanıtla
UYAN TÜRKİYE!!!!!!:

ESKİDEN KADINLAR TARLADA BAHÇEDE DOĞURUYORDU. NORMALDE DOĞUM İÇİN KİMSENİN YARDIMI BİLE GEREKMEZ. AMA GÜNÜMÜZDE KADINLARIN ÇOĞU DOKTORSUZ SEZERYENSİZ DOĞURAMIYOR. ÖNCE DOĞUMU ZORLAŞTIRDILAR ŞİMDİ DE İMALATINI ZORLAŞTIRIYORLAR. BİR ÇOK KİŞİ TÜP BEBEK YÖNTEMİ KULLANMADAN HAMİLE BİLE KALAMAYACAK. DOĞAL VE BASİT BİR SÜREÇ ''ÇOK BİLGİLİ DOKTORLARIMIZ VE VERDİKLERİ İLAÇLAR SAYESİNDE'' BAŞTAN SONA LABARATUVAR VE HASTANE ORTAMINA KAYIYOR VE İNSANLAR BUNA BİNLERCE LİRA HARCIYORLAR, YAŞADIKLARI ÜZÜNTÜ VE STRES DE CABASI. . . .

3
0
yanıtYanıtla
sdasdasd:

bendeki face time neden çalışmıyor anlamıyorum:D iphone den iphone deniyoruz 3gler açık ama olmuyor :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title