Haberler

Bebeğine Fazla Gelen Sütünü Erkeklere Satarak Para Kazanıyor

Güncelleme:

İki çocuk annesi 24 yaşındaki kadın, kaslarını geliştirmek isteyen erkeklere fazla gelen sütünü satarak yüklü miktarda para kazanıyor.

Kıbrıs'lı 24 yaşındaki Rafaela Lamprou isimli kadın, yedi ay önce oğlu Anjelo'yu doğurduktan sonra arta kalan sütünü vücut geliştiren kişilere satarak şimdiye kadar 25 bin TL para kazandı. Genç anne bu süreçte 500 litre süt sağarak sattı.

ÖNCE DİĞER ANNELERE VERMİŞ SONRA ERKEKLERE SATMAYA BAŞLAMIŞ

Anne, daha önce arta kalan sütünü saklama imkanı olmadığı için başka annelere verdiğini ama daha sonra erkeklerin gerek rejim için, gerekse vücut geliştirmek için sütünü talep etmeleri üzerine, sütünü erkeklere satmaya başladığını söyledi.

SÜTÜ ALANLAR TEST İSTİYOR

Rafaela, sütünü satmak için Facebook grubu kurduğunu, kendisinden süt talep eden kişilerin sigara ve alkol içmediğinden emin olmak için kendisini testten geçirdiklerini de söyledi. Eşi ve iki çocuğuyla beraber yaşayan kadın, her gün düzenli olarak sütünü müşterilerine gönderiyor.

EŞİ DE DESTEK VERİYOR

Rafaela günde yaklaşık 2 litre süt üretiyor. İlk başta bu fikir kendisine fazlasıyla garip gelmiş ama sonradan alışmış. Eşi de bu konuda Rafaela'ya destekçi oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kıbrıs Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (54)

ARTO:

günde 2 litre mondofon cinsiymiş mübarek

26
0
yanıtYanıtla
ARTO:

Amin YASİN kardeş cümlemizi güldürsün

yanıt4
yanıt0
HAYRUNNISA:

kimbilir kac kisinin süt annesi olmustur? oradan gelen bütün cocuklarda onlara artik haram olmus. Allah korusun bilmeden cok kisi zinaya düsebilir. . . vahim bir meslek secinmis kendine. . . yuh.

24
1
yanıtYanıtla
KerkeneSabri:

La Bizim Köydeki Sarıkız Bile O Kadar Vermiyo Süt ?? Günde 2 Litre Süt Veriyo Şimdiye Kadar 500 Lt Dagıtmıssa 5 Aydır BirFiil Sağıyo Kendini Demektir. Bari Çökelek Peynir İşine De Girse Kaynak Bitmeden Mandıra Kraliçesi Olabilir İleride ?? Kim Bilir

19
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Yeme bizi abla kesin su karıştırıyosun,hollanda ineği değilsinya mübarek....

17
1
yanıtYanıtla
amedsporlu:

hey maşallah sanırsın hollanda ineği

17
0
yanıtYanıtla
??:

Eşek sütünden sonra şimdide anne sütu peki bu kadın sutum sana haram olsun derse nolacak ??

16
0
yanıtYanıtla
ne günlere kaldık:

desenize sarı kız mahsulü bu senede iyi verdi

16
0
yanıtYanıtla
mandıracıı:

camız (manda) günde 4-5 litre süt verir koyun/keçi cinsine göre 200 gram ile 2 litre arası bu hanfendi ise 7 ayda 500 litre süt vermiş yani günlük ortalama 2 buçuk litreye yakın. Kadın tek başına 10 tane kıl keçisine bedel. Kaymak da üretseydiniz bari.

15
1
yanıtYanıtla
...:

İgrenc bir sey hemde islama aykırı süt kardeşliği var ne yanlış bir iş ...

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title