Haberler

BDP Toroslar Belediye Başkan Adayı Gündeş Açıklaması

Güncelleme:

BDP Toroslar Belediye Başkan Adayı Bedrettin Gündeş, Mersin ve Arslanköy için önemli olan bir günün geçiştirilmemesi gerektiğini söyledi.

1 Mart Arslanköy'ün kurtuluş etkinliklerine katılan BDP Toroslar Belediyesi Eş Başkan Adayı Bedrettin Gündeş, törenlerin çelenk koyma, konuşmalar ve kısa süren konserlerle geçiştirilmemesi gerektiğini söyledi.

Gündeş, ''Kuru bir tören ve konserle geçiştirmek Arslanköy'e hiçbir şey kazandırmaz. Arslanköy Belediye Başkanı Sayın Arif abalı bir emek harcayarak törenlerin etkin geçmesi için büyük çaba harcamış. Ancak, geçmişten günümüze gelen kalıplaşmış tören geleneği hala sürmektedir. Bunu artık değiştirmek ve kurtuluş gününü projeler yaratarak hayata geçirme ve şenlikleri bu havada yaparak Kurtuluş gününü taçlandırmak gerek" dedi.

Mersin içinde aynı düşünce ve uygulamalarla kurtuluş gününün daha anlamlı olacağını belirten Gündeş, "3 Ocak Mersin'in Kurtuluş gününde de aynı duygu ve gelenekle törenler yapılıyor. Müdürler işlerinin başından alınıyor, öğrenciler soğukta bekletiliyor, askeri geçiş ve 90 yıldır okunan aynı metinlerle törenler tamamlanıyor. Mersin ve Arslanköy için çok önemli olan böyle bir günün heba edilmemesi gerekir" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Koçak

Kaynak: Temsilci / Politika

Arslanköy Toroslar Mersin Politika Haberler

500

Yorumlar (5)

Remziremzi@hotmail.com:

adam gibi adam diyebilir.

8
0
yanıtYanıtla
Kemal Hankemalhan@hotmail.com:

BDP li bir belediye başkanından bunu duymak gerçekten mutlu edici. Helal olsun.

5
0
yanıtYanıtla
Turan Yanıkturan@hotmail.com:

belediye başkanı değil kemal bey, başkan adayı.

yanıt0
yanıt0
Mufide YıldırımMufide@hotmail.com:

Çok doğru bir tesbit. Mersin'in kurtuluşuna geçiştiriliyor.

4
0
yanıtYanıtla
mehmet karakayam_karakaya44@hotmail.com:

başkanım halkkent mah muhtarlık adaylıgıyla ilgili gösterdiginiz aday varmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title