Haberler

Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir Açıklaması

"Merkez Bankası'nın kasaları doldu.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,

"Merkez Bankası'nın kasaları doldu. Ağızlarının suyu akıyor. 'Bir ucundan tutsak da tekrar bu memleketi soysak' diye bekliyorlar. Bir de milletin gözlerinin içine baka baka bu hükümeti akılları sıra yolsuzlukla suçluyorlar" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde sanayi esnafı ile bir araya gelen Demir, ardından Çangallar köyünü ziyaret etti.

Burada vatandaşlara seslenen Bakan Demir, "Sizlere Sayın Başbakanımızın selamını getirdim" diyerek, 12 Haziran seçimlerinden sonra, bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerin daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

"Bu partiyi kapatmak istediler. Bunlara dersini sizler verdiniz. Türkiye AK Parti iktidarıyla artık dünya ülkesi" diyen Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eskinden bizleri sıkıntıya sokan meçhul cinayetler, çeteciler, kargaşalar, suikastlar, bankaları batıranlar falan şimdi yargılanıyor. Bunlar yargılanan insanları daha beraat etmeden, haklarında bir hüküm kurulmadan milletvekili adayı yaptılar. Niye? Merkez Bankasının kasaları doldu da ondan. Ağızlarının suyu akıyor. 'Bir ucundan tutsak da tekrar bu memleketi soysak' diye bekliyorlar. Bir de milletin gözlerinin içine baka baka bu hükümeti akılları sıra yolsuzlukla suçluyorlar. Memlekette yapılanları görüyorsunuz. "

-"BU ÜLKE ÇOK BADİRELER ATLATTI"-

Bakan Demir, daha sonra ziyaret ettiği Sivaslılar köyünde ise şöyle konuştu:

"Buradaki arkadaşlarımızın, uzun yıllardır CHP'ye destek verdiklerini biliyoruz. 2000 yılına kadar geldiğimizde, Cumhuriyet tarihinin yükselen dönemleri de oldu, çok sıkıntılı dönemleri de oldu. Bu ülke çok badireler atlattı. Dünya üzerimize çullandı. Memlekette siyaset yönetimine talip olanlar, belli değerlerimizi kaşıdı, kullandı. Adeta halkın birbiriyle etle tırnak olmasını istemediler ama o günler geride kaldı. 12 Eylül öncesinde bu ülke 5 bin üniversite gencini toprağa verdi. 12 Eylül oldu, bir anda bıçak gibi kesildi. O günler neden oldu? O gençler neden toprağa verildi? Üzerimizde çok oyunlar oynandı. Bu ülkede başbakanlık makamına gelen insanlar çete yöneticiliği yaptı. Bunu bir parlamenter olarak söylemekten üzgünüm. Bu milletin çocuklarının, tüyü bitmemiş yetimin hakkı insafsızca, acımasızca birilerine peşkeş çekildi. En hafifi ile heba edildi.

Bizim söylediğimiz 'kardeş' kelimesiyle, sizi istismar edenlerin 'kardeş' kelimesi aynı değil, tonu aynı değil. Keşke aynı olsa. Hedefimiz, çocuklarımızın yeniden o insafsızların eline düşmemesidir. Sözle insan ikna edilmez. Biz sizlerden Türkiye'nin dününü, bugününü, yarınlarını düşünmenizi istiyoruz. Bu ülkede, ayrımcılığa son vermemiz lazım. "

AK Parti'nin iktidar olduğu dönemle, geçmiş dönemlerin kıyaslanmasını isteyen Demir, "Bugünkü Türkiye'nin haline bir bakın. Cumhuriyet tarihinde yapılanlardan kat kat fazlasını yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sizlerden tüm samimiyetimle 12 Haziran'da oylarınızı talep ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Bakan Demir, vatandaşların sorunlarını dinledi. Taleplerini yerine getirme noktasında ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title