Haberler

Baü Turizm Öğrencileri İspanya Yolcusu

Balıkesir Üniversitesi (Baü) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nda Öğrenim Gören 35 Öğrenci, Haziran Ayında İspanya'ya Gidiyor.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nda öğrenim gören 35 öğrenci, Haziran ayında İspanya'ya gidiyor.

Ulusal Ajans tarafından desteklenen projelerin arasında Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Yüksekokulu (BTİOYO) otelcilik bölümü tarafından hazırlanan, "Mesleki Turizm Eğitiminde Sınırların Ötesi" adlı proje başarılı bulunarak 2 bin 570 proje arasında 213 bin 650 AVRO ile Türkiye'de en yüksek bütçeye sahip oldu. Avrupa Birliği'ne (AB) üye ve aday ülkelerin mesleki eğitimine yönelik politikalarını desteklemek ve geliştirmek için yürütülen bu programın, ülkeler arası işbirliğini kullanılarak mesleki eğitim sistemleri ile uygulamalarında kalitenin artırılması, yeniliklerin teşvik edilmesi ve eğitimde Avrupa boyutunun geliştirilmesinin amaçlandığı bildirildi.

Bu çerçevede, Haziran ayı itibariyle İspanya'ya gidecek olan 35 kişilik öğrenci grubunun eğitimlerine devam ediliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan BTİOYO Müdürü Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, "İspanya'ya gidecek olan öğrencilerimiz, bilgi ve birikimlerini artırmış olarak dönüp, turizm sektörüne daha iyi hizmet vereceklerdir. Hepsine başarılar diliyorum" dedi.

(YU-MŞ)

26.05.2007 15:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title