Haberler

Batıdan Doğuya Dayanışma Örneği

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Özel Kalem Müdürleri Paltformu, toplanan 3 kamyon erzak ve giyim paketlerini Mardin'deki vatandaşlara ulaştırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Ercan Özel'in başkanı olduğu ve geçen yıldan beri Türkiye çapında örnek faaliyetlerine devam eden Özel Kalem Müdürleri Platformu, Ramazan Bayramı'nda önemli bir çalışmaya imza attı. Sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden platform üyeleri, Bursa'da topladıkları erzak ve giyim paketlerini Mardin'deki ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu'nun organizasyonuyla ilki Mardin'de düzenlenen etkinlik, batı ile doğuyu birbirine bağlayan örnek bir dayanışmaya sahne oldu. Mardin'e giden platform üyeleri, Mardin merkezine bağlı Eskikale Köyü'nde bine yakın erzak paketi ile 7 bin giysi ve çok sayıda kırtasiye malzemelerini dar gelirli ailelere dağıttı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Türkiye Özel Kalem Müdürleri Yürütme Kurulu Başkanı Ercan Özel, Türkiye'nin farklı noktalarından gelen özel kalem müdürleri ile sosyal sorumluluk projelerinin startını Mardin'de verdiklerini söyledi. Özel, Ramazan Bayramı öncesinde önemli bir görevi yerine getirmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek, "İnsana hizmette sınır tanımayan bir anlayışın uygulayıcıları olarak, gece gündüz demeden özveriyle çalışmanın gayretindeyiz. Bu noktada en büyük hedefimiz, doğu ve batı kardeşliğini pekiştirmektir" dedi.

Mardin'e 3 kamyon erzak ve giyim hediyesi

Platform olarak bu tür yardımların ve kardeşliğin pekiştirilmesi için gereken ziyaretlerin gelenek haline getirileceğini ifade eden Özel, "Geçtiğimiz yıl kurulan Özel Kalem Müdürleri Platformu, daha önceki dönemlerde eğitim programlarına önem vermişti. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Ancak çalışmalarımızı bunlarla sınırlı tutmayıp, bu yıl sosyal sorumluluk projelerimize ağırlık verdik ve ilk uygulamayı da Mardin'den başlattık. Bursa, Yalova, İstanbul ve Sakarya gibi Türkiye'nin dört bir yanından gelen özel kalem müdürleri, bugün Mardin'de buluştu. Bugünde Mardin'in çeşitli köylerinde erzak dağıtımı yapıyoruz. 3 kamyonla geldiğimiz Mardin'de doğu ile batının kardeşliğine de vurgu yapmak ve her zaman birlik olduğumuzu göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Sebebi ne olursa olsun zor durumda olan Türk vatandaşlarına her zaman destek olacaklarını ifade eden Özel, sosyal sorumluluk projelerine gelecek yıllarda da devam edeceklerini vurguladı. "Herkes şunu çok iyi bilsin ki, Türkiye'nin her tarafı birdir. Bu birlikteliğimizi ilelebet sürdürmemiz gerekiyoruz. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekir. Biz Özel Kalem Müdürleri Platformu olarak bunun için küçük bir başlangıç yaptık" diyen Özel, toplanan erzak ve giyim paketlerini vatandaşlara elleriyle dağıttı. Ziyaretten ve gördükleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Eskikale köyün sakinleri de platform üyelerine, Türkçe, Kürtçe ve Arapça dua ederek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title